HEJ FRÅN LEDIGHETEN!

Jag älskar dessa juletider! Att få umgås med familjen, bo hemma i mitt gamla flickrum nästan en hel vecka och umgås med min mormor & morfar flera dagar i rad. Äta, fika, äta, snacksa, mysa, fika, fika, vila. Mer kan jag inte begära. Familjen är det finaste jag har.

 

Som ni märker går även bloggen på lågfart i ledigheten. Innan jullovet startade vi ju om på nytt och nu samlar jag kraft och inspiration för att starta det nya året med ännu fler härliga bilder, välskrivna inlägg och nytt material. Ser verkligen fram emot att få fortsätta utveckla den här bloggen tillsammans med er!

 

Nu har jag surrat klart för den här gången. Ville egentligen bara uttrycka min tacksamhet för min familj och berätta att jag mår bra av den här ledigheten. Tack livet!

 

chiafrön
chiagröt

 

,. en iskall näringsboost sm var god efter all julmat:

 

– frysta hallon – avokado – färskriven ingefära – färskpressad morotsjuice – pressad lime – fryst mango – bladspenat – raw lingonpulver – hampaprotein – blodapelsin – 

 

Önskar er en fin dag!

 

 

 

 

 1. agnes skriver:

  Hej!
  Jag äter nyttigt och sådär men jag undrar om det är okej att äta frukostmat istället för vanlig.
  Äter ex gärna smoothie,dadelbollar osv till lunch och middag. Äter vanlig mat också men jag blir alltid sugen på frukostmat och nyttiga efterrätter.
  Är det okej att äta som jag gör eller kommer jag få brist på någonting då?

 2. Nadia skriver:

  Gott nytt år! Tack för en inspirerande blogg. Blir dock fundersam över Itrim banners, och måste fråga: Tycker du dom är bra ur ett hälsoperspektiv? Dvs skulle du rekommendera dom?

 3. Skulle du kunna tipsa om bra träningsböcker?

 4. Sandra skriver:

  Låter jättehärligt! Vi alla behöver den där sköna ledigheten innan det är dags att itu med det nya året. Önskar dig gott nytt år och jag ser framemot att fortsätta läsa bloggen under 2014! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..