MÖT MALIN!

”Innan jag började hos PT-Fia var min motivation gällande träning och mat nere på noll. Jag tränade bara för att jag kände att jag var tvungen och jag tyckte sällan att det var roligt.

 

Jag hade läst Fias blogg ett tag och tyckte att hon verkade ha väldigt hälsosam syn på mat och träning. Därför valde jag att gå med i henne PT-Online Aetas med hopp om att få tillbaka glädjen för träning och mat. 

 

Dagarna innan mitt schema satte igång var jag livrädd att jag aldrig mer skulle få äta god mat. Men vad mycket gott jag ätit! Kosten har varit lätt att sköta med hjälp av förslag som jag fått i mitt kostupplägg samt inspiration från bloggen. De tio veckorna med Fia har gett mig jättebra resultat!

 

Jag har sammanlagt minskat 28 cm kring kroppen och jag har gått ner 8 kg. Den största skillnaden för mig är att jag tycker det är roligt att träna igen. Jag tycker till och med om mina morgonpromenader! Jag märker även att min kropp har blivit mycket starkare jämfört med innan. 

 

Under de 10 veckorna med Fia har jag blivit mycket piggare och fått mycket mer energi. Innan tog jag en tupplur nästan varje dag, men nu kan jag knappt minnas när jag gjorde det senast.

 

Jag är väldigt glad att jag gick med på Aetas. Det har varit kämpigt ibland men Fia har funnits där och stöttat! Jag har en lång väg kvar, men Fia har verkligen skjutsat mig i rätt riktning!” 

 

Tack för allt Fia!
/Malin, Guld 10 veckor

 

 

pt-online

 

 

,. läs mer om min PT-Online HÄR!

 

 

 

 

 1. Emilia skriver:

  Man blir så taggad själv! Synd bara att det är så dyrt :/

 2. Johanna skriver:

  Härligt! Har själv bra erfarenhet av aetas och hur bra Fia är att kunna bolla med när man blir osäker. 🙂

 3. Hejsan! Jag har en fråga för just nu ligger jag hemma med influensa och har varit sjuk sen i fredags och lär väl inte bli frisk imorgon om jag säger så. Men när kan man sedan börja träna igen? Just nu har jag feber, nästäppa och hosta. Jag vet att man ska lyssna på sin egna kropp och känna efter själv, men tänkte bara kolla vad du tycker och tänker om den saken. Bör jag vara helt symptomfri innan jag börjat lite försiktigt eller går det att träna fast jag är lite snorig?

 4. Signe skriver:

  Hej! Fick se en bild på facebook som tar upp hela ideal-problemet på ett sätt jag inte tänkt på det förut. Jag har vänner som försöker gå upp i vikt och som är helt friska förutom att de känner sig för smala (de jag spontant tänker på är en man och en kvinna – också viktigt att glömma att det inte bara handlar om tjejer) och jag har läst det Terese Alvén skrivit, så själva grejen med undervikt är inte främmande för mig. Däremot har jag aldrig blivit så inspirerad till självförtroende och hoppfull om att det finns välmående i den här världen, av en bild på detta tema, som jag blev av denna bild.

  Du är en av alla jag tänker på när såna här ämnen dyker upp, så tänkte dela med mig 🙂 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=695303680490198&set=a.158496730837565.31194.150601421627096&type=1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..