LÄSARFRÅGAN

LINN FRÅGAR

 

Hej Fia! Jag har märkt att du gör ganska få samarbeten och sponsrade grejer till skillnad mot många andra bloggare. Det är sällan märken, produkter och ”säljiga” grejer här vilket är väldigt skönt för mig som läsare. Många bloggar ju direkt de får typ ett bud hemskickat och det är rabattkoder hit och dit. Hur resonerar du kring detta och hur gör du med samarbeten? Vore intressant att få läsa!

 

FIA SÄGER:

 

Vad roligt att du lägger märke till det! Jag är väldigt noga med det här och vill att allt ska vara rätt och riktigt. Att nästan dagligen slänga ifrån sig rabattkoder eller osynligt sponsrade länkar till förtags hemsidor känns inte trovärdigt och blir trist för läsaren vilket gör att jag i regel tackar nej till sådant. När jag väl väljer att samarbeta med ett företag är det alltid tydligt utskrivet.

 

Som bloggare med en trogen läsarskara kommer allt från fantastiska erbjudanden till rena skambuden vilket kräver is i magen för att inte hoppa på vilket som helst.

 

Det känns viktigt att ett erbjudande är något jag och mitt varumärke kan stå för och att det känns bra i magen. Minsta tvivel eller tveksamhet leder till ett nej tack. Hellre göra något sällan och riktigt bra än att göra fler halvdana grejer.

 

T.ex. att bli ambassadör för Kari Traa kändes direkt självklart och långsiktigt medan t.ex. ett erbjudande om att göra en ”PT-Fia-resa” med ett av våra största resebolag, ”vi bjuder på flyget, det blir ju som semester”, blev tvärnej. De ville att jag skulle känna mig ”ärad & utvald” som fick frågan att jobba en vecka gratis.

 

Valde även att tacka nej till ett webbtv-program och tackade nej till att bli ansiktet utåt för en egen serie för kosttillskott. Dessa skulle ge mycket bra marknadsföring, TV-tid, reklam och pengar men det kändes inte rätt i magen och innehåller sådant jag inte kan stå för, alltså blir det nej hur mycket pengar eller tid i rutan det än blir.

 

Skärmavbild 2014-01-30 kl. 20.22.06

 

 

 

,. Hur känner ni läsare för tävlingar, sponsrade inlägg, samarbeten osv i bloggar? När känns det okej och roligt och när känns det mindre trevligt?

 

 

 

 

 

 

 1. Emelie skriver:

  Tycker du gör helt rätt i att bara göra det som känns rätt till 100%. Din blogg känns ärlig och trovärdig, perfekt helt enkelt! kram!

 2. Jag håller verkligen med om att det är bättre att tacka nej än hoppa på allt. Det blir liksom inte trovärdigt i längden och jag tycker faktiskt att bloggare som hoppar på allt känns giriga och något jag tröttnar på.

  Ha en skön söndag!

  http://elsklingen.se

 3. Ellen skriver:

  Hej! Har du tips på hur man vet att man får i sig tillräckligt med mat/näring? Det är inga problem att hitta tusentals tips om hur man äter lite mat som man ständigt blir matad med så jag tycker det är svårt att veta vad som är lagom. Jag gick nämligen ner några kilo i vikt när jag började träna och äta nyttigare (innan var jag lite mullig) men nu är jag ganska smal och väger ganska lite och har inte haft regelbunden mens på ett tag trots att jag har haft stabil vikt i över ett år. Jag har hört talas om att man kan rubba ämnesomsättningen om man bantar och är rädd att det kanske har hänt mig även om jag inte gick på någon bantningsdiet och inte har så bra koll med vad som kan hända om man ändrar kostvanor. Är förresten en 18-årig tjej som tränar ca 4 gånger i veckan, och jag tycker är att det är svårt att veta om jag äter tillräckligt för det känns som att jag äter ganska mycket nu. Frukost, lunch, middag, något mellanmål. Dock är skolmaten inte alltid så mättande! det vara så att jag som är ganska liten t.ex. behöver större portioner än min pappa som inte äter så mycket eftersom jag tränar och han inte gör det? Om du har tips skulle jag vara tacksam!

 4. myaaras skriver:

  Jag gillar att läsa din blogg, den är så inspirerande & rolig. Jag har själv köpt mig ett par Kari Traa byxor och jag är så himla nöjd. Tack för att du ger olika tips & skriver kloka ord. Du är en bra förebild! <3 Trevlig helg. 🙂

 5. ptfia skriver:

  Ja, det stämmer : )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..