FÖDELSEDAGSFRUKOST

Vill mest kliva in och bjuda på några bilder från gårdagens härliga frukost. Har fullt upp med att styra upp allt inför semestern som startar på tisdagkväll då jag kliver på planet mot Australien och Fiji. Ofattbart!

 

Jag åker för att hälsa på syrran som är ute och backpackar och ska för första gången på flera år vara helt ledig. Tidigare har ju alltid bloggen och mina PT-online kunder fått följa med mig på alla resor och semestrar vilket gjort att jag på många sätt inte var ledig utan ”jobbat på annan ort”. Dessa tre veckor kommer jag vara 100% ledig.

 

Jag har lånat fantastiska Erika Kits Gölevik som kommer att vikariera på Aetas för mig och bloggen är laddad med härliga inlägg. Min duktiga assistent Helena kommer att rodda med mailen och min sambo sköter det administrativa. Jag lämnar för första gången över och är ledig som en vanlig människa.

Overkligt!

 

Jag kommer antagligen att kika in och skriva några rader där det finns internet men eftersom jag redan har förberett så mycket så finns inget måste. Tack livet!

 

 

frukostbord
chokladtårta
passionsfrukt
frukost
tårta

 

 

Lyxfrukost:

 

Trasig men ack så läcker chokladmoussetårta på mandelbotten från Gunnarssons bageri & konditori, valnötsfrallor, chiapudding, smoothies, gravad lax, rökt skinka, marmelad på apelsin & ingefära och grönsaker.

 

Chiapudding:

 

Rör ihop en tsk honung, 2 msk chiafrön och 2 dl yoghurt/mandelmjölk/mjölk/kvarg till en jämn smet. Smaksätt ev med vaniljpulver och rör ihop med en näve valfria bär. Häll upp i ett glas och ställ i kylen över natten eller minst 25 min.

 

 

 

 

 1. Signe skriver:

  Ha nu en underbar semester! Låter otroligt skönt och väldigt sunt att du lyckas ta ledigt helt. Bra gjort!

 2. Issa skriver:

  Hej hej!
  Vilken mysig blogg du har! 🙂
  Jag tänkte höra om du har några tips på goda och hälsosamma frukostar/mellis? Jag har precis bytt ut mina älskade rostmackor (saknar dem faktiskt inte alls!) och försöker få i mig saker som faktiskt ger något för kcal också. Men jag har märkt att det blir VÄLDANS mycket mjölkprodukter istället! Keso, yoghurt, smoothies, you name it! Och det känns ju inte heller så balanserat… Så, några tips? 🙂

 3. vicky skriver:

  Det ser ju för jäkla gott ut!! Herre min skapare så sugen jag blir!

 4. L skriver:

  Så bra prioritert av deg! Ønsker deg en super reise 😀 Namaste!

 5. Y skriver:

  Hej!
  Prata ikapp med Kim innan du beger dig till Fiji. Min mottagning försvann totalt (och jag hittade internet på en ö och det var inte att skryta med). Telenor hade LITE mottagning men andra abonnemang var döda. Bara en förberedelse så att din kille inte behöver vara orolig som min var:D ha en fantastisk resa! Du ska till fantastiska ställen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..