DAGENS PÅMINNELSE

Våra barn har stora portioner fantasi i sina kroppar. Som vuxen verkar det sippra ut, tystas ner och glömmas bort. Vi fokuserar så mycket på att åstadkomma, skapa, göra rätt och ordna att vi lätt glömmer att fantisera. Drömma om livet, fundera på vad vi innerst inne vill och höra vår inre röst.

 

Vi korkar igen öronen med andras röster i lurarna, vi suger i oss andras åsikter på sociala medier och vi gör det vi ska på arbetet. Det är bra. Kom bara ihåg att stänga av.

 

Att belöna sig själv med en stund av ren tystnad tror jag är balsam för själen. Ta en stund för reflektion. Andas och låt tankarna bubbla. Vad skulle du helst vilja göra just precis nu? Var vill du att ditt liv ska bära dig? Vem vill du vara med?

 

Att fantisera, reflektera och spekulera gör gott för själen, motivationen och vardagen. Det behöver inte vara mer märkvärdigt än att gå ut och låta nästa promenad eller löptur bli en stund för dig. En stund för din fantasi.

 

tränas
 
fötter
träningsblogg1

 

 

,. att förena rörelse och reflektion är rena lyckopillret.
Ge det till dig själv.

 

 

 

 1. Emma skriver:

  Fler ”dagens påminnelser” önskas! Älskar dem 🙂

 2. Jess skriver:

  ”Vi korkar igen öronen med andras röster i lurarna, vi suger i oss andras åsikter på sociala medier” så himla sant, och värt att reflektera över.. Bra uppmärksammat, tack!

 3. Hej! Du har en blogg som är helt fantastisk, glädje rik och peppande. Tack! Förmodligen fel ställe att skriva på men jag undrar om du har några bra ”Podcast” att tipsa om? Inget specifikt ämne, allt från hälsa till romaner osv.
  Ha en bra dag 🙂
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..