ÄNTLIGEN!

THAILAND
paradisö

 

australien

 

Så var dagen kommen. Dagen då jag kliver på planet som ska ta mig till min backpackande lillasyster, paradiset Fiji, sandstränder, fantastiskt hav, solsken, fräknar, Sydney och äventyr.

 

Tack!

 

,. bloggen rullar på som vanligt och det ligger många härliga inlägg och väntar. Vi ses där nere!

 

 

 

 

 

 1. Njut njut njut av din välförtjänta ledighet och ta vara på och stanna i 100% bara vara utan måsten och jobb!

 2. Heeeej, vill börja med att tack för en super bra blogg 🙂 jag följer dig och 4 andra träningsbloggar och tycker verkligen du har en av de bättre. Jag har en fråga dock som jag tänkte på. Såg att du skrev att du har Sveriges populäraste träningsblogg, vad jag kunde se var både lofsan och Ida Warg större bloggar än dig. och även på din Instagram. Hur mäter du att den är populärast ? kram kram Jenny

  1. Arw skriver:

   Det har väl stått där länge, hon hade kanske större blogg under den tiden hon uppdaterade mer men i alla fall Ida (läser inte Lofsans blogg) uppdaterar klart mer vilket oftast leder till fler läsare.

 3. Underbart för dig! Jag har varit där nere och lovar att Fiji är rena paradiset! Du är verkligen värd den här semestern! Ta hand om dig och din syster Fia! Stor kram

 4. Filippa skriver:

  Hoppas att du får en riktigt underbar semester! Du förtjänar det så mycket! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..