PÅMINNELSE!

Det finns fortfarande några platser kvar till Urban Training-camp som äger rum i mitten på juni. Visst vill ni hänga på? 😀

 

 

”URBAN TRAINING CAMP”

 

Följ med mig till vackra Gotland för rolig, nytänkande och funktionell träning. Läs mer HÄR! (Klicka)

 

Skärmavbild 2014-01-17 kl. 10.43.13

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Om man bor i närheten. Finns det pris på allt utom boende och resa?

  1. Kim skriver:

   Priset utan boende är 3295kr, då ingår lunch och middag.

 2. Amonym skriver:

  Hej Fia!
  Jag har alltid ätit mest av alla och ändå varit minst av alla och gillat att röra på mig. När jag var 13 så blev jag underviktig, en effekt av att jag då var vegetarian. Vid den tidpunkten ville jag verkligen gå upp i vikt och vara hälsosam vilket gjorde att jag åt konstant för att få i mig all näring min kropp behövde. Innan hade jag aldrig tänkt på vikt och mat var något jag älskade. När jag var 14 började jag återigen äta kött, just för att min kropp skulle bli frisk. Problemet var att jag även vid denna tidpunkt slutade träna och fick nya kompisar som inte rörde på dig vilket resulterade i att jag satt i soffan ett år (i stort sett). Trots att jag slutade äta helvegetariskt så fortsatte jag äta konstant och med mer sötsaker och saknad av träning började jag sakta men säkert gå upp samtidigt som mina muskler förtvinade. Vid denna tidpunkt hade jag växt färdigt, så då behövdes ännu mindre energi. Detta gjorde att jag mådde extremt dåligt över mig själv och jag fick inte plats i mina gamla kläder. Eftersom jag varit så liten innan var jag nu inte jättestor, men betydligt större än innan. Detta startade den ”onda spiralen” när en kompis introducerade kalori-dieten. Jag åt lite och gick ner i vikt, men då jag har en sådan extrem kärlek till mat så blev det någon slags grej att när jag väl började äta kunde jag inte sluta. Oftast åt jag väldigt lite och räknade alla kalorier. Men vid middagen åt jag tills alla fat var tomma, hur mätt jag än var. Tog jag ett mellanmål åt jag KONSTANT tills det var middag, vilket resulterade i att jag slutade med det. Jag bara mosade in mat. Sedan mådde jag dåligt och åt ännu mindre dagen där på. Detta har lett till att jag nu är 16 år, lite lättare, däremot inte underviktig. Jag tänker hela tiden på mat och vet hur mycket kalorier det är i allt vilket är så himla jobbigt. Mat är fortfarande gott men jag kan itne äta som en normal människa vilket jag hatar, all min energi går åt till att tänka på vad jag ska äta eller för att kontrollera mig så jag inte äter allt vi har hemma- för jag har inget stopp när jag väl börjat. Det enda jag vill är att ha en normal relation till mat och inte behöva tänka på vad jag äter utan äta som en normal människa. Inte överäta men inte underäta, vikten bryr jag mig inte så mycket om, men vill ha tillbaka min gamla kropp när jag var ”normal” och mina muskler förbrände allt jag åt (alltid ätit mer än tex. min pappa). Men jag är rädd för att om jag försöker bara äta att jag antingen 1. Aldrig slutar 2. Går upp jättemycket i vikt och inte kommer i mina kläder då min metabolism antagligen är förstörd. Hur får jag tillbaka min metabolism? Hur kan jag äta som en normal människa igen?
  Du är en grym människa och ser upp till dig, du inspirerar mig till att leva som jag gjorde innan med en hälsosam inställning till livet och mat. Förlåt att det är så långt, men kan du hjälpa mig? Kramar

 3. olivia skriver:

  Hej! Det står ju att transfer ingår till och från flyg och det menas i Stockholm? 🙂 Bor nämligen i varberg och såfall måste man ju ta sig ända vägen till Stockholm, vilket känns onödigt! Hade ju varit riktigt kul att hänga med 🙂

  1. Kim skriver:

   Hej Olivia.

   Transfern gäller mellan flygplatsen eller färjeterminalen på Gotland och platsen för campen så du kan resa direkt till Gotland från Varberg och få skjuts den sista biten:)

   Hälsningar
   /Kim

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..