ROSA DRÖM

Nu ligger jag på en varm sandstrand på Fiji och silar frön mellan tårna. Jag kramas med syrran, känner solens fräknar mot huden och tänker att livet är fint. Vågorna skvalpar, magen matas med tropiska frukter och kalendern är bara fylld av semester. Livet är fint. Finfint!

 

Hej på er!

 

Innan jag åkte drog jag i mig en favoritsmoothie som passar lika bra direkt efter träningen som till frukosten eller som mellanmål. Den är godis helt enkelt! Nu ska jag be syrran fota träningsglada bilder till bloggen. Ha en fin dag!

 

hallon
hallonsmoothie
rosa smoothie

 

Hallonsmoothie:

 

Kokosvatten + apelsin + ingefära + avokado + jordnötssmör + äpple + hampaprotein + frysta hallon/lingon.

 

 

 

 

  1. Emelie skriver:

    A men du, vad avis jag blev! Låter som att du har det helt underbart, njuuuut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..