DAGENS PÅMINNELSE!

Unna dig själv en telefon-detox. Det är så lätt att telefonen fylls med tusen appar, att instagram-flödet fylls av sådant vi egentligen inte trivs med och att telefonen är för ”rolig” vilket själ vår tid från verkligheten. Så, om du vill, detoxa din telefon och njut av friden!

 

Vilka bloggar/konton etc följer du som ger dig glädje, självförtroende och glada känslor?

 

Vilka bloggar/konton följer du som ger dig ångest, avundsjuka, hets, tvivel, sämre självförtroende osv?

 

Rada upp dem och gå igenom vilka du mår bra av att följa, spar dem.
Låt oss ta bort energitjuvar.

 

Det är lätt att följa någon som en stör sig på, blir hetsad av eller känner sig dålig av för att det är något som drar och det blir lätt destruktivt. Alltså, låt oss rensa våra telefoner och datorer. Bort med allt som säger sjuka saker/ideal och tusen hasstags. In med fröjd, glädje och hälsa.

 

Jag har själv gjort det här vilket resulterat i en ganska trist telefon med det absolut nödvändigaste. På Instagram följer jag inga träningskonton och verkligen ingen som lägger upp hets, tajta rumpor, enbart sallad, träningsresultat och hastags med biceps. Bara härliga konton med sådant som gör mig glad + ett gäng vänner.

 

Desktop9
Desktop10
Desktop11

 

In med sådant som förgyller och bort med allt som själ din kraft. Lycka till!

 

 

 

 

 1. L skriver:

  Själv har jag blivit trött på allt inom träning och hälsa. Idag är det tre månader sen jag satte min fot på gymmet senast. Jag tycker det är sjukt att jag blivit less på något naturligt och ja, faktiskt bra. Men till slut blev allt så hetsigt och jag kände mig själv påverkad av detta. Det svider verkligen i mig. Jag som tränade 4-5 ggr i veckan, mådde bra och experimenterade med mat. Men just nu känner jag noll och motivation till allt. Det är som bortblåst. Jag tog även bort min egna blogg och instagram bara för att allt blev så jobbigt till slut, samtidigt som jag var orolig för att andra skulle må dåligt över det jag gör och säger. Själv var/är jag inte alls hetsig som person så, utan jag hade en fin balans. Men jag vet ju inte alls hur andra ser det. Din blogg är den enda jag fortfarande läser faktiskt. Resten har jag sållat bort helt.

  Följderna av min olust till allt, har gjort att jag gått ner i vikt och inte orkar göra någonting. Min matlust är som bortblåst och jag får tvinga i mig mat. Då kan det till och med bli helfabrikat som pulvermos eller pyttipanna, mat som jag inte ens gillade och som jag ärligt talat föraktade förut.

  Jag vill verkligen inte ha det såhär. Jag mådde så himla bra förut! Jag hoppas att jag är tillbaka där snart så jag får känna mig stark och pigg igen! Det gäller bara att blunda för allt omkring mig.

 2. Ida L skriver:

  Tack för tipset! Gjorde faktiskt det idag både på instagram och bloggar.

 3. Anonym skriver:

  Är det ”okej” att avfölja en ”kompis” om man vill…? Känner mig nästan lite elak men vissa s.k. Vänner känner jag mig bara hetsad av. Om jag har sprungit 10 km har hen sprungit 11 dagen efter osv..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..