YOGA_GIRL

Innan jag reste på semester fick jag äran att yoga en timme med fantastiska Rachel Brathen á yoga_girl. Ännu en gång blev jag övertygad om yogans fantastiska välgörande och trivdes. Jag vill lära mig mer!

 

Det senaste året har ett sug efter att gå en rejäl utbildning i yoga börjat gro. Känner mig oerhört sugen på att lägga till utbildningar i min ryggsäck och är i valet och kvalet vad som blir först. Vill lära mig mer om yoga, beteende, fler kostutbildningar, med psykologi, mer kropp osv. I höst kommer jag förhoppningsvis vara redo att ta på mig någon form av ny utbildning igen. Pirr i magen!

 

Tillbaka till yogan ,. Rachel var väldigt behaglig och inspirerande och jag är glad att få träffa henne!

 

kari traa tights
rachel brathen
sparkibaken
yoga
yogagirl insta
ptfia-001

 

 

,. byxor och tröja från Kari Traas vårkollektion som ni hittar HÄR.  

 

 

Tack till Hannah Widell & Amanda Schulmans Perfect Day som bjöd in!

 

 

 

 

  1. Felicia skriver:

    Ni är båda två fantastiska förebilder! 🙂

  2. Emelie skriver:

    Jag har också fått enormt sug efter yoga. Jag som tidigare våndats över att köra ett yogapass för att jag borde pga stelhet m.m. eftersom jag känt en enorm inre stress när jag utövat det. Nu har jag hittat ett lugn och längtar till mattan. Rachel Brathen är dessutom en enorm inspiration. Har du läst hennes teknik-inlägg på bloggen? Mycket bra! Jag lärde mig snabbt att stå på huvudet efter att ha läst det inlägget :).
    http://prestationsprinssan.spotlife.se

  3. När jag läser din blogg känns det som att läsa i en blogg som är gjord av mig 🙂 … Alltid lika kul att läsa… 😉 ihihi !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..