FRUKOST

Det är nästan så att jag nu börjar längta lite till gröten efter att ha ätit exotiska frukostar med smoothies, ägg, juicer osv sedan vi landade på Fiji.

 

Tänk en rejäl loppis-tallrik med gröt som kokats på hälften vatten, hälften mjölk och toppats med minst fyra olika toppings i form av allt från hemkokad lingonsylt, krossade valnötter, kiwi och kokos till fruktsallad, keso, rivet päron, sesamfrön, chia eller torkad frukt.

 

Kan hända att det blir första bästa gröt när vi landar i Sydney om några dagar! 😀

 

frukostblogg
gröt
kiwi

 

 

Hur många av er har käkat gröt idag? 

 

 

 

 

 1. Malin skriver:

  I morse åt jag orkas proteingröt för första gången, den var helt ok men den slår inte min vanliga morgongröt med rågflingor. Kul att höra vad alla äter för gröt!

 2. Karro skriver:

  Hey! Äter du skalet på kiwin? Kramar

 3. Kajsa skriver:

  Men.. Äter du kiwi-skal? Kan en göra det? :O

 4. Sofia skriver:

  Jag! *vinkar* Med hallon och blåbär till, mums!

 5. Elna skriver:

  Hej Fia!
  För ett tag sedan uppmanade du oss till att rensa bland bloggar/instagramkonton osv. ifrån sådant som gör att vi blir negativt påverkade av. Jag gjorde det nyss. Och vilken lättnad en sån enkel sak gav mig. Tack så mycket för det tipset! 🙂

  Tack för allt, puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..