DAGENS PÅMINNELSE

Vackra bilder av vackra modeller. Någon ligger på en strand, en annan går en modeshow och en tredje ligger sådär avslappnat i en minimal bikini på en hästrygg. Vackra, perfekta och glansiga. Det är lätt att känna sig osynlig i jämförelse. Att känna sig som en blekfis och använda dessa bilder som målbilder.

 

Dagens påminnelse:

 

Deras jobb är deras utseende, de behöver lägga samma kraft, energi, tid och pengar på sitt jobb (utseendet) som alla andra. De har personliga tränare dagligen, får avancerade kostscheman, egna kockar, skarpa förbud och instruktioner för vad de får och inte får göra/äta/dricka, de får ta vätskedrivande innan shower och måste ständigt vara rädda om ytan.

 

De har de stylister, krämer, make up artister, smink, solspray, tandblekning, retuchering, löshår, lösnaglar, lösfransar, glitter, höga klackar, förlängningar, oljade ben, osv osv i oändlighet.

 

För att deras jobb är att se snygga ut. Som perfekta dockor och en åtråvärd dröm. Bilderna är inte på riktigt och det är inte verkligt. Så försök att ha detta i bakhuvudet tillsammans med bilderna av dem. För det är omöjligt att uppnå deras utseende om en inte får alla hjälpmedel som de får i sitt yrke.

 

Så gör dig själv en tjänst och befria dig från målbilder där dessa bilder är främsta inspirationen. Välj istället en bild på dig själv där du kände dig härlig, stark och vacker. Se den och peppa dig med ditt eget glada leende.

 

 

hälsa
 
ptfia.
pt-fia

 

,. bilder som jag själv inspireras av. De har genuin lycka i ögonen och är ögonblick av härliga minnen.

 

 

 

 1. Julia skriver:

  Du är en sån förebild Fia. Tack för dina kloka ord! 🙂

 2. Du är så himla bra Fia och så naturligt vacker! Stoor inspiration!!

 3. Emelina skriver:

  Det här var precis vad jag behövde läsa idag! Tack!!

 4. Louise skriver:

  När du skriver inlägg som det här, har du tänkt då på hur din header ser ut?

 5. Emelie skriver:

  Sökte du inte själv till top-model en gång i tiden och siktade på en modell karriär? Kan du inte berätta om hur din syn på detta förändrats hos dig själv?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..