HEJ FRÅN FIJI!

Alltså. Vilken dröm. Jag är så glad. Känner ro i själen. Plaskar havsvatten, lyssnar på vågorna, pratar värdsliga ting med syrran, äter fruktsallader, föder fräknar på näsan, läser böcker, vilar och har det alldeles alldeles underbart.

 

Tack för att ni läser. Tack för alla fina kommentarer. Tack för att ni är så härliga!

 

Snart reser vi vidare till Sydney och jag är spänd av förväntan.
,. vi har tagit så många fina bilder till bloggen men tills dess kör vi dessa godingar från Thailand -10.

 

träningsbloggen
fia
träna
sem

 

Puss & kram så länge!

 

 

 

 

 1. Moa skriver:

  Hej! Måste bara lämna en rad här. Jag har precis hittat din blogg. Fick nys om dig via Fitness Magazine (som den hette då) och min mamma visade någonting för mig som hon verkligen ville att jag skulle läsa, ett reportage om dig och din berättelse om din utbrändhet. Jag kände bara, tack. För jag var i samma situation och du vet, man vill ju inte gärna vara ensam. Du inspirerar! Och jag ser ju här också att du har en skön inställning till livet. Ps. Testade sockerpeelingen igår och det var kanon. Sambon trodde att jag hade fått fnatt när jag bad honom komma med strösocker till duschen. 🙂

 2. Kat skriver:

  Åkt till perth på västkusten i aus! Helt underbart här! Alltid sol, fina stränder, avslappnade folk, så himla bra.

 3. vicky skriver:

  Jag är så avundsjuk!

  Ha det bäst

 4. Åh så mysigt! Vill tipsa om att kolla upp ”la soiree” när ni kommer till Sydney, det är en föreställning i opera huset som min bror David Eriksson och hans flickvän är med i! De är jätteduktiga cirkusartister som brinner för den konst det gör. Själv är jag kvar här hemma i Sverige och kan inte gå och se föreställningen. Men vill tipsa om den för jag tror den är suverän! Ha en fortsatt skön semester och tack för en peppande och inspirerande blogg!! Kram

 5. johanna skriver:

  vilka härliga bilder! du ser riktigt välmående och stark ut! kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..