ETT STEG.

När vi vill börja träna lägger vi ofta fokus för långt fram . Vi ser det stora målet men inte vägen dit. Vi tänker på allt vi verkligen inte vill ska hända, uppmärksammar det som går långsamt och glömmer att se våra framsteg.

 

Vi tittar så lätt på det som inte förändrats i spegeln, deppar istället för peppar och lägger så mycket kraft och fokus på Inte istället för Vill.

 

Var snäll mot dig själv. Uppmärksamma det lilla steget framåt. Se helheten. Sätt upp delmål. Lägg kraften bakom Vill och göm Inte i ett torrt hörn.

 

Fokusera på det du Vill, Kan och Gör och glöm allt vad tvekan, tvivel och depp heter. Blir det inte som du tänkt, du har ändå lärt dig något. Sviker dagsformen, gör det bästa av det. Kom ihåg att välja var du lägger kraften. Låt inte dåliga tankar och tvivel ta din energi.

 

Fokusera framåt. Peppa. Var stolt över allt du gör.

 

snygga vader
trappträning

 

,. det gäller inte bara träningen utan det mesta i livet. Fokusera på det viktiga, det fina och det vi Vill.

 

 

 

 

 1. Erika skriver:

  Åh vilket bra och fint inlägg. Precis i min smak!

 2. Sofia skriver:

  Helt rätt inställning, man mår så mycket bättre av att sätta upp flera mindre mål och fira dem än ett jättestort mål som känns omöjligt att uppnå.

 3. Så himla skönt att höra något helt annat än det som huvudsakligen kommuniceras från andra. Mer sådant, mer känsla, mer fokus på rätt saker och precis som du skriver inte alltid bara stirra sig blind på sitt mål. Tack för en riktigt bra blogg och inställning! 🙂 http://www.teresiatingstrom.com/

  1. ptfia skriver:

   Tack snälla! Ha en fin dag : )

 4. Helt rätt inlägg en söndag då man planerar för veckan och tankar dyker upp. Perfekt och verkligen tänkvärt!!
  Gillar inlägg på helgen också, ett om dagen räcker, men ändå så bloggen lever på helgen. Kanske förinställda?

 5. Det här var faktiskt precis vad jag behövde höra precis idag, inte just gällande träning men över andra saker i livet. Tack! Kram

  1. ptfia skriver:

   Kram tillbaka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..