LINNÉA.

Ibland behöver vi vila ögonen på något härligt. Jag tänkte först servera diverse solnedgångar och stillebilder från semestern men så slog det mig, att jag har något som är härligare än så. En syster som är varm, genuin och strålar. Hon stärker mig. Finns hos mig trots att hon är långt borta. Min  helhet blir halv när hon är tyst för länge och jag behöver henne för att fungera på riktigt. För mig är hon mer än en syster. Kanske en del av själen. Hon är det vackraste jag har.

 

linnea5
ptfia4
solnedgång
linnea9
träningsblogg kopia 3

 

 

,. ta en minut och vila ögonen på det som är vackert för dig. Bilder som ger glädje. Låt blicken vila på något annat än måsten.

 

 

 

 

 1. Jenny skriver:

  Sista bilden, helt underbar! Vad glad jag blir av den, helt lugn. Fast jag varken känner dig eller din syster.

 2. Linnea skriver:

  Jag har läst innehållet i detta inlägg alldeles för många gånger, orden som bildar texten träffar och berör rakt in i hjärtat. Det värker och jag saknar ännu mer men det ligger ändå en sanning bland orden som ger mig energi. Du lyckas alltid. Tack för att du sätter så fina ord på mina känslor. Tack Fia, TACK.

  1. ptfia skriver:

   Vad glad jag blir! Tack, Linnea : )

 3. Sanna skriver:

  Jag bor uppe i nord Norge och längtan efter min familj har varit väldigt tung sedan jag sist träffade dom i slutet av januari. Jag grät faktisk varje dag i en vecka, veckan därpå kändes allt tungt och bröt ihop flera gånger.

  Men jag ska tillbaka igen och hälsa på om två veckor och detta värmer mitt hjärta under tunga dagar.

  Tycker du är duktig på att uttrycka dig och det var väldigt vackert skrivit <3

  http://hulkens.blogg.se

  1. ptfia skriver:

   Tack snälla! Hoppas tiden går fort!
   Var rädd om dig!

 4. Sofie skriver:

  Detta inlägget fick mina ögon att tåras. Min älskade bästa syster kommer och hälsar på mig i Marbella på fredag. Vi har inte setts sen september så det är så efterlängtat att jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Min syster är den finaste vännen jag har!

  http://be-sofit.blogspot.co.uk

  1. ptfia skriver:

   Åh, tack! Systrar är underbara!

 5. Hej! Otroligt vilken proffsig känsla din blogg och dina inlägg har! mycket fina bilder som gör den roligare att läsa. Keep up the goodwork! själv har jag precis börjat blogga här : http://WWW.TAPPAVIKT.NU – spana gärna in och kommentera hos mig om du har tid över.

  1. ptfia skriver:

   Tusen tack! Vad roligt att du läser!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..