PRATA MED MIG!

Jag är väldigt dålig på vissa saker. Som att stanna upp när jag läser era vackra kommentarer och verkligen ta till mig. Att låta era ord gå in i själen och suga upp dem. Fånga dem. Jag vill bli bättre på det. Vill ta till mig lyxen som det ju är att få ha er i mitt liv. Ett gäng som berättar, informerar, diskuterar och berör. Som delar, hejar och ifrågsätter.

 

Så. Nu vill jag be er att berätta om er själva.

 

Skriv en kommentar, berätta vem du är, vart du bor, hur länge du läst bloggen och hur gammal du är. Hur du mår, kanske vad du skulle önska mer av eller bara säg hej.

 

Jag ska låta bli att läsa ströläsa en kommentarerna under dagen och istället sätta mig ikväll med en kopp te, tyst lägenhet och verkligen läsa era ord. Suga in, inspireras och förstå att ni är människor där ute som faktiskt läser den här bloggen.

 

Prata med mig! Vem är du?

 

Sofia_5645
 

 

,. bild lånad från Malin, fotad av Linnea Frank.

 

 

 

 

 1. I want to share a great testimony on this website on how great man of God who
  help me in falling pregnant,me and my husband have been trying to have a
  baby for over 9 years,but they where no luck so we decided to contact the
  family doctor and after all the test have been done,he said to us that one
  of my fallopian tube is not functioning.then one day i was in the office
  when a friend of mine who have the same problem with me, fall pregnant
  after she contacted the man of God . prophet jeremaih.she directed me to him and when i contacted
  him through is email and he did the purification on the pregnancy peyer and
  in 8weeks time i was feeling some how and i want to meet the family doctor
  who told me that i m pregnant.if you know that you have a similar problem
  like this and you want to be pregnant you can contact
  prophetmercyland@gmail prophet jeremaih omoto via Email: prophetmercyland@gmail or
  cell phone +2347055176617 or you can still watch him television marcylandtv

 2. Mitt namn är Morgan Katherine, och jag är mycket glad för publicering på den här bloggen på hur en stor stavnings caster hjälpte mig att föra tillbaka kärleken i mitt liv. Jag vet att det finns många kvinnor som mig där ute som har gjort så mycket för att få tillbaka sin make, jag är här för att berätta allt för att söka längre eftersom svaret är rätt här. Jag uppriktigt tror att om det finns upp till fem spell hjul som Dr Ade denna värld skulle vara en bättre plats, har jag sett folk klagar på hur falska stava kaster lovat att hjälpa dem, men jag kunde inte men med Dr Ade berätta ditt problem är lösas redan. Min man och jag hade varit ifrån varandra i 3 år och jag kunde inte stå utan leva utan honom, jag har försökt allt för att få honom tillbaka men ingenting fungerade tills jag såg många vittnesbörd om en stavnings caster heter Dr Ade och hur stor hans arbete är. Jag kontaktade honom omedelbart och följ steg som han ber och under de närmaste 48 timmarna min före detta make ringde mig och var angelägna om min förlåtelse och att han ville något mer än att ha mig i sina armar för evigt. Jag fyllde så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Ade, jag hoppas att ni alla här kommer att finna detta vittnesbörd till mig och få din man eller kärlek tillbaka på bara 48 timmar. E-postadressen är adespelltemple @ gmail. com eller ring sitt mobilnummer, + 2347057375409 Du är nästa att dela vittnesbörd för alla i världen.

 3. Mitt namn är Morgan Katherine, och jag är mycket glad för publicering på den här bloggen på hur en stor stavnings caster hjälpte mig att föra tillbaka kärleken i mitt liv. Jag vet att det finns många kvinnor som mig där ute som har gjort så mycket för att få tillbaka sin make, jag är här för att berätta allt för att söka längre eftersom svaret är rätt här. Jag uppriktigt tror att om det finns upp till fem spell hjul som Dr Ade denna värld skulle vara en bättre plats, har jag sett folk klagar på hur falska stava kaster lovat att hjälpa dem, men jag kunde inte men med Dr Ade berätta ditt problem är lösas redan. Min man och jag hade varit ifrån varandra i 3 år och jag kunde inte stå utan leva utan honom, jag har försökt allt för att få honom tillbaka men ingenting fungerade tills jag såg många vittnesbörd om en stavnings caster heter Dr Ade och hur stor hans arbete är. Jag kontaktade honom omedelbart och följ steg som han ber och under de närmaste 48 timmarna min före detta make ringde mig och var angelägna om min förlåtelse och att han ville något mer än att ha mig i sina armar för evigt. Jag fyllde så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Ade, jag hoppas att ni alla här kommer att finna detta vittnesbörd till mig och få din man eller kärlek tillbaka på bara 48 timmar. E-postadressen är adespelltemple @ gmail. com eller ring sitt mobilnummer, 2347057375409 Du är nästa att dela vittnesbörd för alla i världen.

 4. Jag vet att detta budskap kan träffas I yttersta överraskning. Men jag vill bara dela min Testimoney, Mitt namn Osawe Jennifer Jag är från USA var jag en gång skild från min kärlek för några år sedan, jag vet hur det känns och det gjorde ont att skiljas från den man älskar. Om du verkligen älskar honom och du vill ha honom tillbaka till dig, kommer du att göra allt möjligt för att få honom tillbaka till livet igen, det var mitt fall, jag älskar min man väldigt mycket så jag gjorde allt för att få honom tillbaka och han kom tillbaka till mig och nu är vi lever lyckligt som någonsin tidigare.
  detta är min historia: … bott i USA i flera år now.I aldrig trodde på alla spell casting. Jag har blivit lurad av många olika personer.Jag förlorat hoppet i them.My ex lämnade mig.Jag blev devastated.I förlorade min job.My bästa vän såg min plight.Then han presenterade mig för DR. Oduduwa via dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com, jag fick höra hans arbete free.Never trodde tills jag kom i kontakt med him.He gjorde ett pass för mig. Jag återställa alla mina pengar och min ex älskare kom tillbaka på mindre än 75hrs.I återkallades på min plats i work.Was främjas även immediately.I kunde inte tro att det finns en verklig spell caster där ute som gör gratis spells.I endast betalas uppskattning efter passet hade worked.He tar inte betalt för pengar från någon tills rolln har worked.You alla bör inte luras att trollformler inte fungerar. DR. Oduduwa stava arbete mycket snabbt och han tar inte betalt för money.You kan endast betala för artiklarna förtrollningen kommer worked.Try honom och se vad jag saying.These är de få saker han gör
  * HE Återställa förlorade älskare i 24 timmar.
  * PENGAR RITUALER / DELTA ILLUMINATI The New World Order
  * FJÄRRKONTROLL ÖVER LOVERS.
  * Alla typer av trollformler och VOODOO ARBETARE.
  * ÄR DITT BOTEMEDEL TAR LÅNG att lösa dina problem? Detta är din chans få hjälp snabbt.
  * Få rida på NÅGON TROLLDOM, otur och förbannelser.
  * EXPERT PÅ DISTANS HEALING
  * DOMSTOLSÄRENDEN även om man är dömd [OM det finns en chans att överklaga]
  * ÄR NÅGRA BODY svartsjuk med din relation?
  * Oavslutade jobb av andra läkare-om inte nöjd-KOMMA TILL MIG.
  * DU tvingas in i en skilsmässa?
  * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka.
  * ATT VINNA HÄSTAR och spel.
  * HAN KAN STOPPA VISSA ONE STÖRA er relation.
  * VILL DU HA BARN DITT VAL
  * VILL DU SNABB MARRIAGEPROPOSAL?
  * HAN KAN ren människor HUS, företag FASTIGHETER från otur.
  * BEHÖVER DU drivet sexuellt KRAFT OCH STARK erektioner.
  Du kan komma att behöva honom på något vad eller dela med vänner som har liknande problem. detta är DR.ODUDUWA kontakt
  EMAIL ADRESS: dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com
  PROVA OCH DELA DINA VITTNESBÖRD TILL ALLA EFTER DET FUNGERAR, precis som jag gör nu tack … och LYCKA TILL.

 5. Anna skriver:

  Hej Fia!

  Jag heter Anna och bor norr om stockholm. Jag är 17 år och går andra året i gymnasiet på samlinjen. Hur jag skulle beskriva mig själv just nu färgas mycket av mina framtidstankar. Jag försöker se mig själv som ambitiös, noggrann och andra nyckelkvaliteter för att kunna ta mig fram i en lyckad karriär. Mina dagliga tankar kretsar kring att jag har valt fel linje på gymnasiet, vilket leder till att jag måste gå ett basår på KTH för att ha en chans att ta min in på ingenjörslinjen. Fast å andra sidan? Ska jag verkligen bli ingejör? kanske advokat som jag också drömt om? eller en ekonom?! Aa du förstår.. jag vet inte riktigt vad jag helhjärtat vill ena sekunden, och nästa sekund vet jag exakt osv. Allt jag vet är att när jag väl valt, så kommer jag ge allt och bli grym!
  Jag har läst din blogg i två år. Första gången jag gick in på den så blev jag kär (nä, inte i dig hehe) men i bloggen! det var en fantastisk blå färg som gjorde bloggen så trevlig, det var en bloggare som verkade vilja sina läsares bästa, inte såg ned på dem eller klagade på dem. Det var så skönt att se stora portioner på tallrikarna och att se en glad härlig person göra upphopp på bilderna. Att det också fanns djupa texter om din sjukdom gav mig viktiga insikter om att alla har en gräns. Min mamma gick in i väggen för 7 år sedan, och eftersom att hon inte berättar något om det har jag svårt att förstå henne i vissa situationer, speciellt förut. Att få höra hur vissa dagar tas upp av sjukdomen och hur den leker med ens tankar var mycket viktigt för mig, så TACK!

  Jag ÄLSKAR verkligen din blogg, den ligger mig varmt om hjärtat och jag kan ibland låta bli att gå in på din blogg ett tag för att sedan få mycket härlig läsning på en gång! (det blir som en härlig tidning)

  KRAM på dig världens bästa Fia! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..