TRÄNINGSGLÄDJE!

Jag skrev ju att jag skulle springa igår, och som jag sprang. Eftersom det kan vara mentalt tungt att själv släpa ut sig på en mastig löprunda fick jag draghjälp av ett event. Det är inte ofta jag har råd att lägga energi på pressträffar men den här gången var det något av det bästa jag gjort på länge. För jag fick springa.

 

Jag fick testa kroppen och känna den jubla. Fick möta kvällens ljuvliga solnedgång på Stockholms Stadion tillsammans med superlöparen Mustafa ”Musse” Mohamed.

 

Vi sprang intervaller runt stadion. Långa, sköna och energipåfyllande. Jag provade att sträcka ut och spänna magen. Att pressa på och lyfta blicken. Kroppen svarade,var genomskön och tackade genom att kännas stark och mottglig. Fyfan vad skönt.

 

Jag sprang och kände mig lätt i kroppen. Jag blev så tacksam. Sedan viskade Musse att jag har ett bra löpsteg och då hamnade jag i hybris. Vilken boost. Tack för igår, det var värdefullt!

 

 

musse mostafa

 

 

,. Musse är ambassadör för det fantastiska initiativet Wings for life World Run.

 

”Wings for Life är en icke vinstdrivande stiftelse som främjar forskning kring ryggmärgsskador. Målet är att hitta ett botemedel för skadad ryggmärg och vi finansierar ledande vetenskaplig forskning såväl som kliniska studier runt om i världen.”

 

Älskar ni att löpa och vill springa ett lopp för välgörenhet? Läs mer HÄR!

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Linde skriver:

    Det DÄR är träningsglädje! Härligt 😀

  2. Alex skriver:

    Heja Fia!!

  3. Linn skriver:

    Grattis, vilken revanch!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..