ORDBAJS

Det är fredag och jag ser fram emot att få gå hem och städa halva hemmet. Att få skura badrummet, lyssna på hög musik och sedan bädda ner oss i soffan med valfri dessert och några avsnitt av Bron.

 

Den här dagen har vart spännande och skön. Fick en gedigen start med en kompis-frukost på Nytorget6 och många godsaker. Imorgon ska vi inviga vår nya grill på riktigt med en hög vänner och massor med grillat och kanske en brasa på det för att väga upp det fortfarande kyliga vädret. Tack för en här fredagen!

 

Läsvärt från sist:

 

Jessica skriver viktigt om stress & träning.
Hanna bjuder på tre ljuvliga våfflor.
Lovisa svarar på frågor om inre magmuskler.
Jenny ordnar event med Shirin.
Vegoteket är fullproppat med godsaker.

 

 

macarons
fiji

 

,. och några ljuvliga vilande bilder på det!

 

 

 

 

 

 1. Fia vad glad jag blir att du länkar till mina våfflor! Jag har följt din blogg i flera års tid och tycker att det är så härligt att hänga med på din resa som ständigt utvecklas och fylls av glädje, sprudlande inspiration och en genomgående jordnära ton. Tack för det och tack för länken! 🙂

 2. Ellen skriver:

  Hej Fia! Du som verkar gilla glutenfritt, har du provat amaranthgröt? Vet du något om det? 🙂 är lite sugen på att prova när jag får tag på amaranthflingor eller korn 🙂

  1. ptfia skriver:

   Bra tips! Tack! Ska kolla upp det 🙂

 3. Elisa skriver:

  Jag känner lite att din blogg blivit lite mer av en hälso- och välbefinnande-blogg än en renodlad träningsblogg och jag tycker faktiskt att det känns fint. Hälsa är mer än att stressa iväg till olika träningspass och att prova på så mycket som möjligt hela tiden. Kroppen och själen måste få läka emellan varven också och det tycker jag att du ger fina exempel på och ord för eftertanke! Go Fia! Kram!

  1. ptfia skriver:

   Är glad att du uppfattar den så! Tycker inte heller att jag skriver en träningsblogg och det är inte längre min ambition. Kul att du gillar den som den är! Tack! Kram 🙂

 4. Jess skriver:

  Uppskattar verkligen när du länkar till bra saker som skrivits i bloggvärlden, då man inte har tid att lusläsa varenda blogg! Så tack för det 🙂

  1. ptfia skriver:

   Vad roligt! Tack själv 🙂

 5. Malin skriver:

  HEJ FIA!
  Jag har flyttat till nya Zeeland och börjat med PT en gång i månaden. Hon sa till mig att aldrig köra crosstrainern eller löpband innan utan gå direkt på vikter. För jag sa att mitt problem när jag börjar träna är att jag rasar i vikt istället för att bygga upp min kropp. Men aldrig köra motion är det bra? Och sen gå ut direkt på viktschemat hon gett mig. Jag har gjort det i en månad nu men är rädd för att skada kroppen permanent. Vad tror du?
  P.s grym blogg, du gör mig alltid såååå glad och känner mig lugn när jag läser din blogg!
  Kram

  1. ptfia skriver:

   Tack för dina fina ord!
   Så spännande med PT!
   Hon har en viktig poäng i att du gynnas av styrketräningen så det håller jag med henne om.
   Motion i någon form för att få komma ut i friska luften kan vi alla behöva. Strunta i att köra crosstrainer och liknande på gymmet, gå utomhus istället. Inte för att förbränna eller prestera. Ta en promenad för att tex lyssna på en bok, få andas och en stund för dig själv. Det är också värdefullt. Som sagt, ingen prestationspromenad, en skön energipromenad 🙂
   Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..