THE BULLE

Det är något med den här bilden som tilltalar mig något förfärligt. Kanske är det för att jag minns att just den här kanelbullen var alldeles sådär mjuk inuti, att den var fluffig och ändå lite seg med en snäll smak av kanel.

 

Kanske för att den piggade upp en annars trist dag eller för att den intogs hemma vid köksbordet med en kopp kaffe i min ensamhet. Kanske för att den gav mig en paus i jobbet och lät mig känna att det är helt okej ändå, det här vackra livet vi försöker hinna uppleva.

 

Oavsett vad det var med den här bullen så vet jag att just precis nu känner jag för en till. Kan redan känna den kanelsöta smaken på tungan. Den här dagen behöver en söt bullfika. Ja.

 

kanelbulle
bulle

 

,. är du sugen på att själv baka världens godaste dinkelbullar med dadelkräm klicka HÄR!

 

 

 

 

 

  1. Mums! 😀 Men vart har du hittat de servetterna?? Är helt kär!!!

  2. L skriver:

    Hvorfor er svenske kanelboller så mye bedre enn norske? 😀

    1. ptfia skriver:

      Haha! Älskar de norska med! Jag jobbade på Steam i Sandvika när jag bodde i Oslo och älskade att ta emot de nybakade bollarna på morgonen. Ljuvlig doft!! Så, de norska är underbara de med, och enorma! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..