HEJ MÅNDAG!

Jag är en som ofta sträcker på mig. Stretchar för sällan men sträcker på mig dagligen. Det kan vara allt från att dra loss ryggraden genom att försiktigt vrida på mig i diverse riktningar, att rulla runt på pilatesbollen på kontoret eller sträcka på mig som en lång katt innan jag kliver upp från sängen.

 

Det är något med det där. Att få dra ut kroppen, bli längre och frigöra sig från stela positioner som gör mig harmonisk.

 

Jag känner mig genast piggare, rörligare och härligare. Det behöver inte vara regelrätt riktigt eller avancerade positoner, att böja sig ner mot tårna och släppa nacken kan vara tillräckligt för stunden.

 

Så, har du inte gjort din morgongymnastik, vart på ett ljuvligt yogapass eller ens rört dig än. Gör som jag och sträck någon kroppsdel där du är. Kanske lyfta benen i cirklar om du sitter, kanske vrida runt så du ser bakom dig, massera nacken eller böj dig mot golvet. Något som får din kropp att vakna till. Något som ökar blodflödet.

 

picasion.com_758937c3209350886bf12d1ac82d5e37

 

Nu möter vi den här dagen! Uppåt sträck!

 

 

 

  1. Erika skriver:

    Du är fantastisk Fia. Jag vet ingen annan blogg som andas så mycket ”feel-good” som din. Du är en sådan inspirationskälla, det är så viktigt att vara snäll mot, och att ta hand om sig själv! Tack för att du, dag efter dag, påminner mig (och alla andra) om detta. Ha en fantastiskt fin måndag!

  2. vicky skriver:

    Åh! Håller med helt och hållet. känns som om man kan andas utan ansträngning, röra sig fritt och bara känna sig allmänt jävla bra i kroppen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..