VÅR KAMP MOT CANCER

Det här berör och är verkligheten för så många. Tillsammans kan vi göra något. Bidra med en slant, gå på fotoutställningen nedan, prata om sjukdomen, gå och ta våra cellprov när vi blir kallade, stötta någon som är drabbad eller bara dela det här så fler påminns om den fruktansvärda sjukdomen som drabbar alldeles för många.

 

Skärmavbild 2014-04-02 kl. 12.53.48
Skärmavbild 2014-04-02 kl. 12.53.12

 

Läs mer om ”Vår Kamp Mot Cancer” HÄR!
Ge ett bidrag till cancerforskningen HÄR!

 

 

 

 

  1. Fia, en tjej i min skola har startat en förening som heter Aktivt liv mot cancer. En mamma har blivit drabbad och hon är övertygad att träning förebygger att drabbas och att de även underlättar för de drabbade. Här kan du läsa lite mer, snart kommer en hemsida upp med olika evengemang inom träning osv för att samla in pengar och stödja. . http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=8965

  2. Jag var med i ett lag på Spin of Hope, och vi samlade utöver de 1500:- cykeln kostade ihop 1125:- utöver det till Barncancerfonden! Helt fantastiskt stolt är jag och ja – tillsammans gör vi skillnad! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..