VÅR KAMP MOT CANCER

Det här berör och är verkligheten för så många. Tillsammans kan vi göra något. Bidra med en slant, gå på fotoutställningen nedan, prata om sjukdomen, gå och ta våra cellprov när vi blir kallade, stötta någon som är drabbad eller bara dela det här så fler påminns om den fruktansvärda sjukdomen som drabbar alldeles för många.

 

Skärmavbild 2014-04-02 kl. 12.53.48
Skärmavbild 2014-04-02 kl. 12.53.12

 

Läs mer om ”Vår Kamp Mot Cancer” HÄR!
Ge ett bidrag till cancerforskningen HÄR!

 

 

 

 

  1. Jag var med i ett lag på Spin of Hope, och vi samlade utöver de 1500:- cykeln kostade ihop 1125:- utöver det till Barncancerfonden! Helt fantastiskt stolt är jag och ja – tillsammans gör vi skillnad! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..