FÖDELSDAGSMATEN

Ett par dagar efter min födelsedag kom några av mina närmsta vänner hem för en rejäl picknick i regnvädret. Jag hade bjudit in med ”plockmat” som tema vilket resulterade i ett bord fullt av godsaker. Jag plockade helt enkelt fram allt jag var sugen på vilket blev en udda och ljuvlig blandning.

 

Ord känns överflödiga. Njut av bilderna!

 

 

gustafskorv
plockmat
picknick
nyttig ma
småkakor

 

 

 

,. ekologiska vindruvor, krämig fetaost från tetrapak, mammas chokladdoppade nötkakor, popcorn, färska jordgubbar, salami, surdegsbröd, gustafskorv, chokladbollar, brieost, apelsinmarmelad, mammas ljuvliga morotskaka, körsbärstomater, prästost, varmrökt lax, grönsaksstavar.

 

 

 

 

 

  1. Jonna skriver:

    Hej Fia, det här har inget med inlägget att göra utan jag tänkte passa på att tipsa dig om en riktigt bra grej. Jag vet att du inte bor i Göteborg men om du åker hit någon gång eller vill tipsa dina läsare så rekommenderar jag VERKLIGEN Juicekällan. Den ligger på Kyrkogatan 13 i Göteborg och drivs av två fantastiska tjejer. De gör egna juicer, smoothies och powersmothies, allt är ekologiskt, när producerat men framförallt så FANTASTISKT gott! Dör verkligen och man får i princip välja och vraka mellan alla smaker de har, helt underbart! Jag har varit där ett flertal gånger och rekommenderar det starkt! Ha det så fint!

  2. Alex skriver:

    Mmmmm bjud mig nästa gång

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..