5 ÅR.

Idag är det fem år sedan vi bestämde oss för att bli ihop. Att vi bli Vi. Fem år sedan vi låg i din säng i Oslo, bakis med non stop-godis, hyrd film på datorn och pirrande hjärtan. Vi hade pratet. Om känslor och att vi ville vara tillsammans. På riktigt. Sedan dess har vi gått igenom så mycket. Tagit oss igenom tre somrar ifrån varandra, fyra månaders utlandsstudier för dig och min utmattningsdepression. Vi har startat företag, köpt lägenhet, sett flera länder och skrattat. Som vi har skrattat, skrattar. Vi har tyckt olika, velat inreda olika och efter fem år tycker du fortfarande inte att det är okej när jag äter din mat. Vi är olika och så bra. Vi älskar, pratar och håller om. Du har gått från att vara det där snygga pöket jag inte ville erkänna att jag blev störtkär i till min närmsta person. Kim, min Kim. Låt oss fortsätta vara Vi såhär för jag älskar oss. Jag älskar dig.

 

 

namnlös mapp 42
namnlös mapp 4
namnlös mapp 41

 

 

// en sen natt på cafe opera // på väg hem från brunch // maskeradfest i oslo – chuck norris & catwoman // temafest svartvitt med snyggaste dojjorna //  i en hästdroska i ungern // glada på summerburst // hemlig dejt på galgberget i halmstad // syrran smygfotade // picknick på bryggorna i sjöstan // dansgolvet i hedemora // festklädda på blog awards // dubbelkeps i köpenhamn // party i halmstad // kärleksfulla på middag i ungern // summerburst // nyårsfest i stockholm //

 

 

 

 1. Minna skriver:

  Underbart skrivet♥

 2. Hej! Grattis till ert jubileum och gud så mysiga bilder! Jättefint att du tar med era skiljaktigheter också, så att ingen läsare där ute missförstår och tror att det går att hitta perfektion hos en partner… men att du är smart på det sättet visste jag redan 🙂 Jag ville bara nämna en liten observation, tänkte att det kunde vara kul bara! Feministdebatten är ju överallt och ingenstans idag, vilket jag tycker är skitbra, och även om jag alltid varit en reflekterande person ser jag nu mer sådant än någonsin i min omgivning och reflekterar över det. Så det slog mig att i bildcollaget är det en bild där du är längre än Kim, uppenbarligen på grund av klackar, men jag anar att du kanske är något längre i vanliga fall också? Detta var inte min poäng, utan att det slog mig att på alla andra bilder är du något längre ner än Kim, oavsett om ni sitter eller typ står på huvudet (inte egentligen då men..), och jag bara började tänka på om det är samhällets könsroller som gör att tjejer tenderar att göra sig mindre på bild och killar större? Tyckte bara att det var intressant bildmässigt, menar absolut ingenting med det, ni är urgulliga! 🙂 Kram och tack för att du gör mitt och många andras liv lite bättre!

 3. Alex skriver:

  Fint skrivet! Grattis 🙂

 4. Grattis till er! Ni passar ihop 🙂

 5. Paula skriver:

  Grattis på er dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..