FAVORITER OM TRÄNING

Om det är någon som saknar läsning såhär i påskvilan så har jag samlat några inlägg här nedan:

 

Semesterträna!
Ord om träning!
Om coreträningen!
Träningsglädje på bild!
Träna för känslan!
Kom igång-tips!

 

namnlös-mapp13

 

 

,. Enjoy!

 

 

 

 

 1. Hej du fina inspirationskälla!
  Idag provade jag ett utegym för första gången…superhärligt! Jag har innan använt trappor för att komplettera min löpning…tränar inne på gym oxå men tappat lite lusten till det…så nu kommer jag att köra styrka ute…tänker ofta på dina ord om träningslust och att skapa stunder där träningen gör mig glad…inte slentrianträna…kanske lusten till innegymmet kommer tillbaka när det är mörkt och kallt …i vilket fall är du en stor inspirationskälla med ditt sunda tänk kring livet!
  Tack och många kramar
  Anna

  1. ptfia skriver:

   Så fina ord, tusen tack anna! Det värmer!
   Ha en fin dag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..