ÖNSKEFRUKOST

Den här morgonen längtar jag tillbaka till Hiltons överdrivna hotellfrukost i Sydney. Tillbaka till den där morgonen då jag, mamma och syrran travade genom stan för att äta i timmar. Den där morgonen då vi satt bara vi tre, tillsammans igen efter ett halvår isär.

 

Jag längtar redan till den planerade brunchen som kommer när syrran kommer hem i slutet på augusti. Att få trolla fram den med henne, äta den och se glittret i ögonen som bara föds när vi två äter tillsammans. Det är vår grej.

 

Ja, frukost-brunch. Vi har gjort det förut.
HÄR, HÄR och HÄR. Klicka för inspiration.

 

HOTELLFRUKOST
juice
äggröra

 

 

,. färsk frukt, surdegsbröd, marmelader, färskpressade juicer, yoghurtar, frukostmuffins, charkisar, pannkakor, ostar, varm brunchmat, sötsaker, kaffedrinkar, mer ostar, mer fikabröd, mer juicer och lax. Allt fanns. Vi njöt. Flera varv.

 

 

 

 

  1. Hanna skriver:

    Så gott det ser ut! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..