DU DÄR!

Tisdag. Hur känns det? Fylls du av pirr i magen när du ser veckans planerade aktiviteter eller vill du helst stänga locket och återgå till sömnen?

 

Oavsett vilket så är jag övertygad om att vi behöver stanna upp och ta ett andetag i nuet. Se vårt ”här och nu” med öppna ögon. Släppa funderingar, press, stress eller måsten och ta en stund för sig själv. Stänga av musiken i öronen, känna in kroppen och bara finns till. Kanske sända positiv energi till vår personlighet, balsamera våra brister i tröst eller njuta av det vi har framför oss.

 

Ta en paus. Känn in ditt Nu och stanna där en minut. Pausa. Andas. Se. Bara en liten stund.

 

rosor

 

 

,. hej tisdag!

 

 

 

 

 1. Du är bäst! Har många saker på gång, alltid, och är alltid 200 steg före i huvudet. Du fick mig att titta upp från datorn, ut genom fönstret och se när trädets grenar vajar i vinden och andas med magen. Tack för allt du ger, ständigt flöde av positiv energi!

  1. ptfia skriver:

   Underbart! Tack för att du läser!

 2. Stannar upp väldigt ofta. Lyssnar på min kropp. Försöker utgå från hur jag känner och gör val utifrån det när jag ska göra saker.
  Tack för din peppande blogg Fia 🙂

  1. ptfia skriver:

   Tack för att du läser, Felicia! 🙂

 3. Inlägg som detta är anledningen varför jag läser din blogg! Precis vad jag behövde! Tack för att du fick mig att må lite bättre 🙂

  1. ptfia skriver:

   Tusen tack! För att du läser och tar dig tid att skriva 🙂

  1. ptfia skriver:

   Blir oerhört provocerad och tycker det är oerhört vinklat och konstigt skrivet. Förstår hans poäng på vissa ställen men tycker det är otroligt klumpigt skrivet och formulerat. Vet inte hur jag ska uttrycka mig riktigt.

 4. Lene skriver:

  Så sant som det är skrivet.
  Ibland måste man stanna upp i den hektiska vardag vi har. Bara vara..bara andas..bara finnas.
  Det är viktigt för att vi ska kunna orka fortsätta med allt annat..alla måsten.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  1. ptfia skriver:

   Tack för att du läser!
   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..