VECKANS UTMANING!

Veckans utmaning har alltid varit ett uppskattat tema här i bloggen och nu är det dags att ta upp det igen. Jag kommer att utgå från de krävande och sköna övningarna från Urban Training-konceptet som jag gjorde tillsammans med Kari Traa och plocka ihop dessa till nya pass.

 

Påminnelse: 

Det finns fortfarande några platser kvar till Urban Training-Bootcamp med mig på Gotland. Läs mer och anmäl er HÄR!

Veckans Utmaning är en genomkörare för ben och rumpa:

Kör varje övning i en tabata: 20 sek aktivt, vila 10 sek upprepa x 8 = totalt 4 min per övning.
Vila 1 min mellan varje tabata. 

 

Tränad och klar på 25 min. Heja!

 

LEGWARMER
(Utgå från ett benböj och hoppa från sida till sida. Hitta stöd i en spänd mage.)

 

The-Crawler

 

BUTLOVE
(Böj ner i skidåkarställning, ha tyngden på hälarna, spänn magen, landa mjukt och djupt, hoppa från sida till sida och framkalla mjölksyra i skinkorna)

 

Buttlove
.

 

GIRLPOWER
(Utgå från ett utfall, pressa upp benet i en spark och gå tillbaka ner)

 

Girlpower

 

DIVERSTYLE
(ett upphopp följt av en variant av planka. Var noga med att sträcka ut kroppen, hoppa högt och klättra fram i en rak planka)

 

Diverstyle

 

 

MUSCLEKILLER
(Hoppa upp och byt ben i luften så du hoppar från det ena benet till det andra)

 

Musclekiller

 

 

Är ni med?

Skriv ett JA i kommentarsfältet och berätta gärna i era bloggar hur det kändes.
Kopiera länken med ert inlägg i kommentarsfältet till detta inlägg.
Jag länkar till alla som bloggat om utmaningen i nästa inlägg. 

Nu kör vi!

 

 

 

 

 

 

 

 1. JA!
  Sjukt bra övning! Jag har ett fullspäckat schema idag och då passade denna övning utmärkt innan jag gick hemifrån.

 2. Hej! Jag och en kompis är lite sugna på att åka med till Gotland. Är det någon åldersgräns för att åka med? Vi båda fyller 18 år i höst/vinter 🙂

  1. Ni är varmt välkomna! Skriv gärna med er ålder i anmälan och be era föräldrar att maila till fia@aetas.se och berätta att de samtycker till att ni åker med. Hoppas vi ses!

 3. Hej Fia, och tack för en så himla fin och vettig blogg!
  Jag har funderat på en sak med mig, väldigt mycket och vet inte riktigt var jag ska vända mig. Det är såhär att jag kan bli så hemskt arg jämt och hela tiden. Jag vet inte vad det beror på, och det är i stort sätt alltid min mamma jag låter min ilska gå ut över. Min mamma är min allra finaste och en sån trygghet för mig. Men jag känner ofta att saker hon gör irriterar mig, och att jag har en massa ilska i mig som då gör att jag snäser och är otroligt dryg mot henne. Efteråt får jag sånt dåligt samvete, men samma sak upprepar sig om och om igen. Mot andra människor visar jag nästan aldrig att jag är arg, och jag känner mig oftast inte så arg i andra situationer heller, utan är väldigt positiv och har en ”det-löser-sig-attityd”. Jag vet inte vad jag ska göra åt saken, för jag blir så ledsen på mig själv att jag är sådan emot min mamma.

 4. Har bloggat om detta! kan tyvvärr inte medverka själv just denna vecka pga ryggproblem, men så fort det kommer något som passar är jag på!

  Gå gärna in på vår blogg och läs om våra liv som elitidrottare och allt därtill!
  kram 🙂

 5. JA! Ska göra mitt bästa då jag är både otränad och allergisk men det ser roligt ut ^^ ingen aktiv blogg att länka till just nu dock 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..