ÖNSKEMÅL!

Hörni! Ni skriver ofta om hur ni har provat något av mina recept och ibland ser jag på dem i bloggar på nätet. Så overkligt roligt! Nu vill jag be er om en liten tjänst, eller rättare sagt be er att fixa kvällsläsning till mig.

 

Berätta vilka recept ni provat från min blogg, vad ni tyckte, om ni har några favoriter, gjort egna varianter och har ni någon länk till egna blogginlägg, skicka med dessa också. Eller om ni bara vill säga hej, välkomna! 😀

 

Desktop18

 

Det vore så roligt att få bulla upp mig i soffan med de HÄR ikväll och läsa om era matupplevelser. TACK på förhand <3

 

 

 

 1. Helena skriver:

  Ditt ”PTfia-bröd” och mandelkakorna går varmt hemma hos oss. Älskar dem och leker med olika torkade frukter,nötter i brödet och olika bär till kakorna. Jag tycker så mycket om din matfilosofi! Dina mellanmålsrecept, bakrecept och brödrecept är amazing . Om du har fler på lager så får du jättegärna dela med dig av dem:)

 2. Zarah skriver:

  Jag vill bara säga att din blogg är toppen! Det är bara din jag följer och det gör jag mer än gärna! Du kommer alltid med bra tips och man känner sig frisk och hälsosam när man läser vad du skriver, du resonerar på rätt sätt 😀
  Dina recept är inspirerande så jag kan inte välja en favorit så därför tänkte jag tipsa dig om en raw food cake jag och några vänner gjorde i fredags. Den så kallade Earth hour kakan 🙂 Heeeelt underbar!! Man kan inte sluta äta den och dessutom hälsosam, vad mer behövs? 🙂 Receptet hittar du på min blogg: http://www.zarahskapar.blogg.se

  TACK för en superblogg!!

 3. Testade att göra brownies av svarta bönor idag! Jättegott, alla som smakat blev förvånade när jag berättade vad som var i! Puss!
  Yougetyourkicks.vimedbarn.se

 4. Signe skriver:

  Åh, det finns flera favoriter från din blogg hemma hos oss! 🙂

  Dessa är ju fantastiska. Har gjort de flera gånger senaste månaderna, till bjudningar och fester, och de är helt enkelt fantastiska! http://www.ptfia.se/mellanmalkvallsmal/raw-food-bollar-2/

  Du hade fått ett läsartips på knäckebröd bakade på majsmjöl och frön för ett par år sedan, och de har bakats här hemma sedan dess. Perfekta mellanmålsalternativ eller som snack på kvällen!

  Du skrev ett receptförslag på kyckling med soltorkade tomater och fetaost för länge sedan, och den är en av mina absoluta favoriträtter. Du hade använt smaksatt creme fraiche, vilket inte jag gör, men i övrigt följer jag ditt recept ganska väl, vilket jag inte ens behöver göra längre för jag har gjort det så många gånger. Helt fantastisk mat!

  Man har sina favoriter, alla kategorier 😉

 5. Frida skriver:

  Dina raw-bollar 🙂 brukar göra det ganska ofta och jag brukar testa att ha i nya ingredienser varje gång. Apelsin är gott att ha i.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..