ORDBAJS MÅNDAG.

Det är måndag, solen strålar växer sig starkare för varje dag och trots att björken blommar loss för fullt och skapar kaos hos oss allergiker så känner jag mig ändå glad. Det är en ny vecka, jag har med mig en god smoothie till mellanmål, ska stanna till vid utegymmet och träna på vägen hem och ser fram emot några härliga jobbrelaterade händelser de kommande veckorna.

 

Något mer som är fint är när även skitgöra känns härligt. Som igår när jag och Kim gick loss på en röjning som innehöll städa lägenheten, skrubba terassgolvet, sandpappra och olja in räcket och laga matlådor. Trots att vi höll i gång hela dagen  och jag var knockad av pollen så kändes det ändå skönt att få det gjort.

 

Det är ju på många sätt befriande att rensa, skrubba och styra upp. Som att bädda sängen på morgonen, som att tvätta sminkborstarna, som att vika kläderna istället för att knöla in dem i garderoben, som att sortera saker i lådorna. Mm. Nu vill jag göra en lång lista på sådant som ska rensas och sorteras. Hej måndag!

 

träna
nötter

 

,. vårtecken och nötter, två andra små godsaker.

 

 

 

 

 

  1. Emelie skriver:

    Tack Fia för att du bloggar. Tack för att du delar med dig av ditt liv. Tack för att du ger sådan otroligt positiv energi genom dina skrivna ord. Tack Fia för att du kan vända en annan människas skit-crappiga måndag till något positivt, utan att du ens vet om det eller att vi ens känner varandra.
    Tack!

    1. ptfia skriver:

      Tack för att du tog dig tid att skriva den här fantastiska kommentaren. Det värmer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..