MIN DAG I BILDER.

Det finns en viss typ av blogginlägg som jag själv ÄLSKAR (lite överdrivet men nästan) när det kommer till andras bloggar. Det är de här i stil ”min dag i bilder”. Jag vet inte riktigt vad det är som gör det så bra men jag blir alltid förtjust när sådana inlägg kommer upp.

Varför är jag inte bättre på att själv göra samma sak då? Jo, tänker att jag ska göra det ungefär 37574 gånger i veckan men så kommer det saker i mellan, jag missar halva dagen eller glömmer det helt.

Nu hade jag turen att få ta del av Saras dag i bilder i fredags då vi möttes för en lunch följt av kaffe/bulle i solen och det gav verkligen mersmak.

kardemummabullar
IMG_0521s copy
findag
frukt
converse

,. foto: Sara Holmberg.

Gillar ni ”min dag i bilder”- inlägg och vill ni se mer av det?
Går det att göra med en rolig twist får ni gärna komma med idéer!

 1. c skriver:

  ÄlskaR! 🙂

 2. Sofia skriver:

  Detta är jättekul! Ett tips är dock ”1 bild varje timme”, väldigt spännande! Även om det kan handla om en bild på datorn mitt i jobbet 🙂

 3. Anna skriver:

  kör på! älskar också sånna inlägg :)))))

 4. Jess skriver:

  Jaa mer sådana inlägg!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..