ORDBAJS KL. 16.39

Solen skiner något helt otroligt. Så pirrande fint. Jag ser fram emot att kliva ut från skrivbordet, cykla sådär långsamt som en bara gör när tiden är fri och stanna till för att köpa en riktigt färgglad blombukett.

Känner mig glad för den lilla detaljen att jag börjat måla naglarna i roliga färger. Inte för att det är så märkvärdigt för många men för mig är det ett tecken på steg framåt. Att orka ta sig tiden att priortera en målad nagel. Det är ett ett tecken på friskhet i min situation. Det piggar upp.

Ser fram emot att min sambo ska laga middag till oss i kväll och jag vill lägga mig tidigt. Smörja hela ryggen med något starkt liniment och ligga på spikmattan med en god bok. Vill reflektera och snart berätta om framsteget i terapin. Att jag närmar mig det där jag ännu inte vågat möta. Känner att kroppen är lycklig för träningsvärken som är inne på tredje dagen och ser fram emot att unna mig en thaimassage efter frukosten i morgon.

Kvällarna är ljusa och snart är det varmt nog att börja äta varje måltid på terassen. Jag känner mig tacksam. Veckan började pittskit och slutar fint. Nu är det fredagsfeeling, ett träningspass och raggsockor på!

fiji
fiji3
fiji9

,. tre sköna bilder från Fiji på det. Supert!

 

 

 1. Helen skriver:

  Hej Fia! Jag vet inte om ett grattis hör hemma här, men jag vet hur det är när man upptäcker små saker i sin vardag som är tecken på att man håller på att bli frisk. Jag plattade luggen och tog på mig vanliga skor (istället för gympaskor) häromveckan och det var ett stort steg. Så ett stort grattis till dina framsteg! Eftersom jag själv också håller på att kämpa mig tillbaka så undrar jag om du kan skriva lite mer om din träning? Det går ju inte att träna som innan man blev sjuk, bita ihop och köra på 100%. Hur tänker du? Vad tränar du i dagsläget? Det skulle vara roligt om du berättade om det lite då och då eftersom det nu är så populärt med högintensiv träning och det funkar ju tyvärr inte som läkning efter en utmattningsdepression. Vad gör du för att bygga upp dig inifrån och ut om man kopplar det till någon form av kroppslig utövning? Tack för en inspirerande blogg och ta hand om dig!

   1. PT FIA skriver:

    PS, kommer att fortsätta med det även framöver så håll utkik 🙂

 2. Jag förstår känsla med naglarna!!! Visst är det underbart när man ”kommer på sig” med att vilja måla naglarna. Igår fick mina naglar en härlig färg för första gången sen livet på väg mot utbrändheten började spåra ur för 3 år sen. Jag ser med det som ett steg framåt.

  Du och din blogg är så viktig. Hur du ser på saker, dina kloka tankar och värderingar behövs i dagens samhälle. När jag känner mig väldig ensam i min utbrändhet så finns alltid din blogg och dina kloka ord som ett stöd och en liten tröst. Många kramar till dig härliga Fia!

  1. PT FIA skriver:

   Vad fint! Tack snälla du!
   Var rädd om dig, Karolin! kram!

 3. Ida skriver:

  Hej Fia! Skulle du kunna tänka dig att skriva om hur viktigt det är att sova och tips till sömnproblem + tips till hur man lättare går i tid i säng? tack jätte mycket för en underbar blogg, fortsätt så <3 kram!

  1. PT FIA skriver:

   Tack för tipset! Ska göra det 🙂 tack för att du läser!

 4. linnea skriver:

  älskar alltid denna del i din blogg, den gör en så varm och glad inombords:)

  1. PT FIA skriver:

   Vad roligt att du gillar! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..