ÄTA NJUTA ÄLSKA

Att vara i sitt eget sällskap kan vara mer än trevligt. Som i helgen då Kim var på AW och jag plockade ihop en sallad med getost, lindade in mig i en filt och kröp upp i en solstol på balkongen.

Solen var på väg mot en söt solnedgång, det syntes luftballonger i horisonten och det kändes nästan som sommar. Maten följdes upp av favoriten 90% choklad och jag fick semesterfeeling. Hallelujah!

 

hälsoblogg
lunch

 

Vill du ha en lättgjord, sötsalt och enastående god grönsakstallrik till lunch eller middag som dessutom är vegetarisk?

Getostsallad:

Skiva och skölj valfria frukter och grönsaker. fyll upp en tallrik och strö över fetaost, frön, färsk basilika, honung, örtsalt och svartpeppar. Toppa med en rejäl bit rumsvarm eller snabbstekt getost.

Jag använde färska jordgubbar, paprika, bladspenat, tomater, melon, osvavlade aprikoser, hackade mandlar, pumpakärnor, basilika, gurka, grapefrukt och olivolja.

 

 

 1. Lovisa skriver:

  Hej Fia! Jag tittar in på din blogg varje dag, men kommenterar sällan. Det är så himla mycket man ska göra, att kommentera bloggar är något som ofta prioriteras bort. Vill i alla fall säga att du är grym. Du ger bloggvärlden sunda värderingar, ärlighet och klokhet. Jag är lite smått beroende av din blogg, och många andra med mig. tack tack tack för det du gör!

  1. PT FIA skriver:

   Åh, vad glad jag blir! Tack för att du tog dig tid att peppa! 🙂 Tack tack tack själv!

 2. emma skriver:

  ser jättegott ut:D

 3. Jossan skriver:

  Salladen ser verkligen helt gudomligt god ut, måste provas! 🙂

 4. Snälla Fia, jag tror jag har sockerberoende. Att gå igenom bara en dag är en utmaning och oftast faller jag dit och gör kakdeg. Köper aldrig godis, läsk eller chips. Äter bra, hälsosam mat(är också vegetarian) men den där jäkla kakdegen försvinner inte från huvudet! Tog studenten för ett år sedan, är arbetslös och dagarna jag inte har något speciellt att göra och är uttråkad är värst. Tränar regelbundet men har några extra kilon jag är väldigt obekväm med. Har alltid gillat sötsaker men har alltid kunna säga nej tills nu det sista året. Har aldrig haft problem med vikten men tycker jag har det nu. Kan inte du ge lite tips? Läser din blogg varje dag och älskar den! Kram Isabelle

  1. Hej,

   Vet inte om du testat det, men jag skulle tipsa att öka på portionerna så att du blir riktigt mätt och kanske äta oftare. Då är det större chans att du inte blir lika sugen på den där kakdegen, för då har kroppen fått det den behöver från maten. Rätt mängd som passar dig.

   Lycka till,
   Felicia

 5. Skönt att ha lite tid för sig själv ibland. Vilka sommarfärger på den där salladen, såg mumsigt ut! Jag gjorde din fiskgratäng med ugnsbakad potatis igår och överraskade mina föräldrar och mumma vad gott de blev 🙂 Har taggat #ptfia på instagram om du vill se hur det blev 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..