ÖNSKERUBRIKEN

”En bra start på dagen. Mina tankar, rutiner och frukost”

Som jag berättat tidigare så är morgonen en av mina favoritstunder på dagen. Är som gladast när jag får vakna tidigt, känna att kroppen är pigg och helst gå ut en sväng för att få luft och rörelse tidigt.

Älskar stunden med nyheterna, att prioritera en längre frukost även när jag ska iväg och går gärna upp tidigare för att slippa stressa. De dagar jag är på kontoret tar jag en lugn promenad eller cykeln och får på så vis rörelsen inbakad med vägen till och från jobbet.

Den senaste tiden har jag funderat på det här med morgonrutiner och känner att jag vill styra om mina en aning.

Funderar på att ge mig själv en utmaning som att göra 10 solhälsningar på balkongen direkt jag klivit upp eller att kliva upp en stund tidigare för att gå en riktigt svettig promenad och sen cykla till jobbet. Drömmen just nu är att få tillbaka morgonträningen som rutin.

Älskar helt enkelt att få vakna genom rörelse!

halsoblogg
traningsblogg

 

Hur ser era morgonrutiner ut?
Hur skulle ni vilja att de såg ut?

 

 

 

 1. Elin skriver:

  Hej PT-Fia, är fortfarande inte vän med din nya blogg, gillar inte att man måste gå in om trycka på dem för att se.. 🙁

  1. PT FIA skriver:

   Hej elin,
   Vad menar du att gå in och trycka på dem för att se?
   Inläggen?
   Det låter som att din webbläsare behöver uppdateras. Prova att rensa cookies och webbhistoriken och starta om datorn. Berätta gärna om det fungerar 🙂

 2. Om”normala” tider för träning inte får plats den veckan, så sticker jag ut kl 05.30 (innan mannen åker till jobbet) o tar en 9 km PW/joggingrunda, är hemma lagom till mannen åker till jobbet, vi kan ju inte lämna 3 åringen hemma själv! Tränar gärna lite hemma också såsom armhävningar, rumpövningar, mage o ben. Sedan blir det långfrukost, oftast 2 kokta ägg med 2 macker, sonen äter gärna ett stekt ägg på macka! Tyvärr slutar morgonen med att man oftast blir i sista sekund ändå! 😉

 3. elli skriver:

  Jag går upp 6.15, går en pw i 40-45 min sminkar mig, sätter på nyhetsmorgon, äter mitt kokta ägg med kaivar och kvarg till det. Jag trivs väldigt bra med den rutinen, pwn får mig att vakna till och jag känner mig fräsch och pigg efteråt.

 4. Marie skriver:

  Jag vaknar oftast väldigt tidigt, har svårt att sova till 7. Men när jag har gått upp så stressar jag inte, jag äter en stor och ordentlig frukost i en halvtimme, oftast gröt! Jag önskar bara att jag kunde sova lita längre…

 5. Emelie skriver:

  Jag är likadan, vill ha mycket tid på morgonen eftersom jag hatar att stressa. Vill kunna äta frukost framför tv:n i lugn och ro, klä på mig, sminka mig, fixa håret och sen åka till jobbet. Har dock blivit så sjuuukt morgontrött de senaste månaderna så jag tar mig nästa inte upp när klockan ringer.. Tycker om att kliva upp tidigt så jag kan göra andra saker också innan jag åker på jobbet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..