BLOG AWARDS!

Hörni! Det går fortfarande bra att nominera era favoritbloggar till Blog Awards och jag blir så enormt glad och tacksam om ni vill nominera mig i någon kategori. Årets Hälso-& Träningsblogg är såklart närmast och vore så häftigt om ni vill lägga mitt namn på ”Guldpennan”

Guldpennan

En blogg som utmärker sig i sitt säregna/intelligenta/vackra/målande/humoristiska eller på annat sätt intressanta språkbruk. Här premieras välskrivna blogginlägg, där skrivkonstens kvalitet går före uppdateringskvantitet.

ptfia

Klicka HÄR för att komma till nomineringssidan!

Oavsett vilket, tusen tack på förhand! 😀

 

 

 

 1. Grym blogg du har! Förtjänar vinsten!

 2. Emelie skriver:

  Klart att jag har nominerat! 😀

  1. PT FIA skriver:

   Tusen tack, Emelie! 🙂

 3. frida skriver:

  Självklart!! (Vf skulle denna vinna) Hon uppmuntrar mig till att våga älska mig själv och uppskatta livet och dess små ting! De är vad hon gör! Hon är grym!!

  Det är vad du är!!!

  1. PT FIA skriver:

   Vad fint! Tusen tack, Frida! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..