DAGENS SMOOOSIE

Jag känner mig glad nu. Sitter i köket och lyssnar på radio, Lugna Favoriter. Det är något speciellt med att lyssna på radio. Rogivande.

Har haft en rolig dag med en kort morgonpromenad, grötfrulle, ett givande möte som får det att pirra i magen, tränat en PT-kund, piffat till mig inför torsdagens fotografering, bokat med fotograf för ett reportage som jag skriver till September-numret av VeckoRevyn och sammanlagt cyklat över två mil i färdväg.

Nu ska jag äta middag med min kille, dricka te och njuta av den glada känslan som bor i min kropp idag. Underbar känsla!

smoothie

Dagens smoothie:

Eko-havremjölk + frysta hallon + jordnötssmör + eko- avokado + frysta lingon + eko-äpple + chiafrön på toppen.

 

 

  1. Skönt med en sådan mysig och härlig dag! Jag avrundar min med en lång och härlig kvällspromenad med podden som du var med i, skön puls tror jag bloggen hette. jag måste bara tacka för ett trevligt sällskap på min promenad!! jag gick till programmet tog slut och njöt av kvällssolen. Tack snälla för era kloka ord och funderingar, så inspirerande och tankeväckande saker. Jag rekommenderar er andra att lyssna på den. Dessutom verkar ni båda vara sånna härliga personer som har nära till skratt. Tack igen!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..