GOD MORGON!

Yes! Nu har jag satt ihop min nya morgonrutin som ska provas framöver. Såhär:

– Kliver upp, dricker vatten och suger i mig några torkade eko-aprikoser eller frukt.
– Drar på träningskläder och kliver upp för brantaste delen av Hammarbybacken två gånger.
– Gör 10 solhälsningar på toppen innan jag joggar hem.
– Gör frukost och smoothie att ta med till mellanmål.
– Cyklar till kontoret.

Det kallar jag härlig morgon!

frukost
träna
äggen

 

Hoppas ni fått en härlig start på den här dagen!

 

 

 1. Maria skriver:

  Hej Fia!
  Jag har tidigare varit Aetas kund hos dig och fick då in morgonrutinen att gå morgonpromenad. Då började jag jobba nio på dagarna och hade inga problem att gå upp och hinna med att gå ut och gå i 45 minuter varje morgon. Nu börjar jag åtta och måste åka hemifrån 7.15. Varje morgon är det viktigt för mig att få fixa mig i lugn och ro och äta frukost långsamt. Jag stressar aldrig på morgonen, stress är bland det värsta jag vet. Det jag saknar nu är morgonmotionen. Vad ska jag göra? Ska jag gå upp 5 för att hinna gå ut och gå? Eller finns det några andra bra övningar man kan göra inomhus under en halvtimme eller så? /Maria

 2. Hur dags börjar du på morgonen? Passa på o gör allt i din takt nu, sedan kanske det dimper ned en lite krabat o då måste man planera ALLT! 😉

 3. Vera skriver:

  Tack Fia för att du inspirerar mig! Idag gjorde jag en smoothie på ananas, persika, banan, kvarg och yoghurt. Till det åt jag knäckebröd med ägg. Sååå god frukost! Trevligt med lite variation eftersom jag vanligtvis äter gröt.

 4. Elin skriver:

  Låter härligt! Dock är jag alldeles för morgontrött av mig för att ta mig ut, de gånger jag försökt slutar alltid med att snoozeknappen går på högvarv, haha! Men härliga kvällsturer, det är mer min melodi!

  Dock har jag alltid varit lite avundsjuk på morgonmännsikor, måste vara otroligt skönt att starta dagen på detta sätt och sen ha hela resterande dagen att göra annat på 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..