GLÄDJEBILD.

Jamen, herregud. Nu slog det mig. Bilden nedan visar en del av min arbetsdag. Ibland behöver vi stanna upp och fatta vad vi faktiskt gör om dagarna. Tänk att jag får chansen att försörja mig på det här viset. Att jobba med hälsa, ha daglig kontakt med alla er, umgås med fantastiska kollegor i branchen och skriva radvis om det jag älskar.

Fan måste ju komma ihåg att uppskatta det mer, inte för att jag inte gör det men ni vet, verkligen ta in det och förstå och njuta det sådär extra. Så high five för att få jobba med det en älskar, oavsett vad det är.

Tusen tack!

lofsanfia

 

,. bilden är ”behind the scenes” från gårdagens fotografering med Lofsan för tidningen Hälsa & Fitness som kommer i sommar.

 

 

 1. Maria skriver:

  Vilken underbart härlig bild!
  Jag läser både din och Lofsans blogg näst intill dagligen och ni är fantastiska inspirationskällor båda två. Genuina, äkta, härliga och ärliga! Tack!

  1. PT FIA skriver:

   Åh, vad fint! Tack snälla Maria! Kram!

 2. Sofie skriver:

  Jag har precis lyssnat på podcasten med Vevve Jäderlund som du spelade in och vill bara säga än en gång att du är så fantastisk Fia! Jag skulle mer än gärna höra fler regelbundna podcasts med alla dina kloka ord. Det här gjorde min kväll! Kram

  1. PT FIA skriver:

   Åh, vilken boost! Tack snälla du! Vi hoppas på fler poddar 🙂 Jag jobbar på det! Kram!

 3. Linda skriver:

  vilken härlig bild!

 4. Sofie skriver:

  Hej!
  Tar chansen stt skriva till dig även om ja förstår om du inte har tid att svara.

  Jobbar just nu som läkarsekreterare och tycker väl det är så där…
  Började träna på gym jan i fjol och föl pladask från att aldrig ha tränat kontinuerligt. går hos PT och har gått ner 14 kg och 20 % fett och det är bara en bonus.

  Nu ska det vara en PT-utb i Ystad där jag bor, AFPT, och jag är galet sugen men också lite mesig…ska jag? Kan jag? Klarar jag det osv…

  37 år gammal och har två barn 15, 14 år…

  Vad säger du om PT-yrket??
  Kan jag;)?

  Sofie

 5. Paula skriver:

  Så himla fin bild på er två!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..