MÖT ANDREA.

Ni läsare är fantastiska och jag älskar att dela era historier där ni får hjälpa varandra. Nu vill jag dela ett mail jag fick av min kund Andrea. Vi gjorde ett eget upplägg med ”samtal-kontaktstöd” för ett par år sedan när hon kämpade med sin sjukdom och imorse skrev hon det här:

Hej bästa Fia!

Vet du? Jag mår helt bra nu. Det är som du skrev en gång – tyst i huvudet. Jag trodde inte att det här var möjligt, att jag är ”normal” men ändå helt okej nöjd med mig själv. 

Fan, jag är ca 20 kg tyngre än när jag var sjukast, men vet du? Jag känner mig snyggare nu än då. Nu börjar jag förstå att jag nog var väldigt väldigt sjuk, men det är då, och nu är nu!

I början av året fick jag höra att en kollega slagit vad på fyllan att springa Sthlm marathon och göra det under 4 h. Jag började jävlas lite med honom och springa som honom när han tränade, men jag tyckte ju att hans vad var helt sjukt.

Men desto mer tiden gick desto mer sugen blev jag. Så jag kämpade och jag anmälde mig tillslut. Och först kanske vissa undrade, men jag gav mig fan på att gå upp de där sista kilona och vet du? 

I lördags sprang jag marathon, jag gick i mål på 3:51 och egentligen var det inte loppet i sig, men det var en symbol. Jag sprang i MÅL.

På riktigt. Jag är i mål, med sjukdomen. Jag mår bra & jag gjorde det. Den sista milen på marathon blev riktigt symbolisk för mig. Jag hade så fruktansvärt ont i mina ben och magen, men jag vägrade att ge upp.

Jag sprang halvgråtandes och ville helst bara lägga mig ner, men det var min symbol – hur jävla ont det än gör och hur mycket jag vill gråta och ge upp så fortsätter jag. Ena foten efter den andra – och tillslut var jag i mål.

JAG ÄR I MÅL. Livet är tillbaka helt.

Ville berätta för dig, för det här är så stort för mig, jag trodde aldrig att jag skulle må bra igen.

Jag tror inte att du förstår hur fantastiskt stort stöd du varit för mig, du är en så himla stor del i det här & jag är dig evigt tacksam. Världens bästa bästa Fia. Jag har läst din blogg flera flera ggr varje dag, och tänkt att jag vill bli som dig.

Jag har bokat utbildning till cert. Kost & träningskonsult nu. Jag vill inspirera människor till ett sunt liv, utan massa förbud och rädslor. Jag hoppas kunna inspirera med min historia, att visa att allt är möjligt, det GÅR att bli frisk, inte bara fysiskt utan även psykiskt.

Oj vad långt det blev. Ville bara berätta och som sagt, ge dig det största varmaste tack som existerar, för att du hjälpt mig att få tillbaka mitt liv. TACK. 

Tusen kramar!!! / Andrea

blommor

Ofattbart. Fantastiskt. Helt fantastiskt.

Detta är till alla oss som kämpar med något. Vi kan alla lyckas, få tillbaka livet, hitta tillbaka till livsglädjen, bli frisk eller vad vi än kämpar med. Kram till oss!

.
(andrea har självklart gett sin tillåtelse att dela hennes ord)

 

 

 1. Becca skriver:

  Började gråta lyckotårar när jag läste detta och önskar henne all lycka i framtiden. Det går att bli frisk och låt inte någon annan intala er något annat! 😀 Kramar

 2. Saga skriver:

  Wow. Fint. Vilken pepp! Heja.

 3. Emelie skriver:

  Å vilket härligt mail och underbart att hon mår så bra idag!

 4. LM skriver:

  Fikk gåsehud av å lese dette! Så BRA Andrea!! Heiaheia!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..