EN DAGENS.

Dagens känsla:

Trött och lite fullt upp men ändå sådär glad som en kan vara ibland.

Dagens njutning:

Har dille på frukt och bär just nu. Får inte nog. Har druckit smoothie till frukost och mellanmål och vill bara ha mer. Söta jordgubbar, spänstig melon, små apelsiner och sur grapefrukt .. underbara hallon och allt det där. Ser fram emot en rejäl fruktsallad när jag kommer hem. Kiwi. Ja, ungefär allt.

Dagens fundering:

Människan. Facineras över hur en del människor vågar saker som jag aldrig skulle våga. Som att skita i att betala så det går hela vägen till kronofogden. Som att skälla ut folk för att en själv har en dålig dag och sedan inte be om ursäkt. Sådant där, stort som smått.

fredagsbuketten

Dagens längtan:

Ser så mycket fram emot september då jag och Kim åker till Korsika + Santorini. Dagdrömmer om vår resa!

vacker

 

Dagens rörelse:

Cykel till och från jobbet och antagligen inget annat då kvällen får ägnas åt jobb innan semestern.

Dagen mat:

Allt från macka med stekt ägg och smoothie till frukost till torskpaket på lunchen och frågetecken till middag. Fruktsallad ikväll. Kanske halloumi?

 

 

  1. de där sakerna skulle jag våga, men skulle inte vilja!

  2. Det här med att folk vågar saker, som att gå fram till en vilt främmande människa och säga att den är vacker eller har en fin kjol, skulle jag aldrig våga men blir så sjukt ställd när folk gör det mot mig och vet inte vart jag ska ta vägen men så tänker jag att den där personen är bra mycket modigare än mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..