HEJ DAGEN.

I eftermiddag kliver jag och min sambo på ett plan till Cannes för en spontan pressresa. På ett sätt kan vi säga att semestern nu startat för när vi landar hemma i Sverige igen på fredag så åker vi direkt vidare till sommarstugan. Ja, dagen kom alltså. Semesterdagen. Semestervädret.

Underbart!

Nu ska jag göra mitt bästa för att samla ihop så mycket material som möjligt så jag smidigt kan jobba minimalt i sommarstugan och bara fokusera på att skriva på boken och låta vilan bestiga mig.

frukost
smoothies

 

Detta kan vara min absoluta favoritfrukost under sommarhalvåret. Frukt, färg och något knaprigt. Det blir kärleksfullt!

Smoothie:

Frysta röda bär, kokosvatten, raw nyponpulver, hampaprotein, avokado, ananas, banan och chiafrön.

+ två stekta ägg med bladspenat och färsk basilika. 

 

  1. Åh ser ju grymt gott ut!! Stort grattis till semester får man väl säga då 😉

  2. Hej! Vill bara tipsa om något grymt gott nu i sommarvärmen: mixa en avokado med ca 250 gram frysta hallon (eller kanske halvtinade om man inte vill ha det för isigt) och ha eventuellt i lite vaniljsocker. Tillsätt vatten efter önskad konsistens (ju mer vatten desto lösare konsistens). Mums! Ha en fin dag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..