MATEN JUST NU.

Favoritmaten just nu är okomplicerad, egenfångad och lättsmält. Den intas lite när som beroende på när den senaste fikastunden var och när hungern knackar på.

Vi äter stadig grötfrukost på altanen efter en timmes skogspromenad, kör en lätt lunch och stadig middagen eller tvärtom. Sällan flera lagade mål om dagen i värmen. Vi snacksar på fika som bakats eller glömts kvar av gäster, suger på vattenmelon och fångar abborar i sjön.

Enkelt och ganska ljuvligt.

sommar-70
sommar-61
sommar-71

,.mammas långpannebröd med prästost, vattenmelon och grillad abborre.

 

 

  1. Jenni skriver:

    Hej fia! Har aldrig gjort egen gröt tänkte prova vill du beskriva lite mer hur man gör och har i? Kram

  2. Mari skriver:

    Gud så underbart =)

  3. Emma skriver:

    Det där brödet såg helt gudomligt gott ut! Skulle du vilja dela receptet med oss? 🙂

  4. Carro skriver:

    Härligt det ser ut? En fråga: äter ni de små abborrarna? Släng tillbaka i sjön annars! Svenska vatten är ofta utfiskade vilket är tråkigt. /Fiskegalen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..