ATT ÄLSKA KIM, DEL 45760.

Det här med att leva med en blogg är speciellt. Min sambo får ta sin beskärda del av det i och med att jag alltid har kameran med mig och behöver dokumentera mycket av det vi gör. Han hinner knappt ställa ner maten på bordet och får sällan börja äta innan jag rusar fram för att fota hans tallrik.

Nu är han så luttrad att han mer eller mindre omedvetet gör mycket för att hjälpa mig, som igår när han lagade två rätters och omsorgsfullt valde bland loppisporslinet för att hitta en fin tallrik till skagentoasten och lade upp det så prydligt att jag blev knäsvag ,. och dessutom frågar om jag vill fota den inne eller ute för att få bästa bild.

När jag senare ber honom fota mig i sjön har han inte tagit mindre än 15 bilder i olika vinklar och omgivningar – för att jag ska ha att välja på.

Han är allt bra fin, den där Kim.

sommar-41

 

,. glada i hågen trots att han avskyr att vara med på bild.

Nu är vi i Halmstad hos hans päron och har det oförskämt bra. Är ni i Halmstad? Vad gör ni? Äter glass och njuter av en god bok? Hej hej!

 

 

 1. Välkommen till Halmstad! Bor ca 2 mil utanför, söderut! Sol och värme idag med, det får bli skuggan med vatten, melon och en bok 🙂 Ha en fin vistelse på västkusten!! Kram från en trogen läsare 🙂

  1. PT FIA skriver:

   Tack snälla!
   Njut av vädret – och det lilla regnet som kom nyss 🙂
   ha en härlig kväll!

 2. Härligt! 🙂 vilken fin relation ni verkar ha.

  Jag har en fråga, skulle du kunna beskriva hur du gör dina solhälsningar som du skriver om?

  Tack på förhand och tack för en fantastisk, peppande, ärlig och energifylld blogg. Ser fram emot att få läsa din bok!

  1. PT FIA skriver:

   Självklart! Återkommer med detta i ett inlägg 🙂
   och du, tusen tusen tack för de otroliga orden. Det värmer!

 3. Åh jag bor lite utanför Halmstad! Ska dock till Kalmar i helgen och träffa klasskompisar. Hade typ dött om jag hade sprungit på dig på stan nånstans och betett mig som ett crazy fan. Men det är bara för att du verkar vara en himla fin och go person! Njut av din halmstadvistelse, det är en härlig stad 🙂

  1. PT FIA skriver:

   Åhå, men jessica då! Klart du inte hade! Det hade vart väldigt roligt att springa på dig! 🙂
   Jag kommer snart till Halmstad igen!

   Ha en skön sommar!

 4. Tilda skriver:

  Ååå vilken underbar bild!!
  Jag har också en fråga till dig som jag skulle bli otroligt glad över att få svar på. Jag vill träna nedre delen av min mage mer, men när jag söker på nätet ser jag inga andra övningar än att hålla benen I luften. Har du tips på några andra övningar, de börjar bli lite långtråkiga nu 😉

  Btw, du är en oerhört bra förebild!!! Kram

 5. Inte I Halmstad men bor 2 mil utanför stan, vid en underbar liten sjö som heter Öja. Här varvas dagarna av sol, bad, promenader med barnen för att klappa hästar och kika på korna med lite egen tid till träning och avkoppling. Njuter av mina sista föräldralediga veckor innan allvaret drar igång 1 september.
  Kram från en trogen läsare

  1. PT FIA skriver:

   Det låter väldigt härligt! Underbart att få bo så!

   Lycka till på jobbet nu! Var rädd om dig! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..