ORDBAJS!

Vilket ljuvligt lugn det råder nu. Folk verkar njuta av sommaren och inte vara så mycket på sociala medier och engagera sig. Ett sunt tecken kan jag tänka.

Själv är jag i Halmstad och har det bra hos mina svärpäron.Vi gör som vi alltid gör när vi är här på somrarna – är på stranden i Tylösand, promenerar Prins Bertils stig med en redig fikaväska, träffar vänner, tränar på galgberget, grillar och vilar.

Börjar känna ett sug efter att dra igång med höstens strukturerade träning, snart. Börjar få ett sug efter att hålla mig till en plan, boka in och styra upp. Äntligen! Har längtat efter det suget efter att träna på känsla länge. Det är ett steg åt rätt håll.

Vill inspirera er till att gå ut med bilderna nedan. Sommarkvällar va! De är ju helt overkliga. Har ni möjlighet – gå ut och gör någon form av aktivitet i kväll. En runda på cykeln, spring intervaller i en backe, rasta vännerna med akrobatik eller ge dig fan på att du ska simma 25 vändor i sjön.

Något som känns gött och typiskt sommar helt enkelt.

sommar-7
sommar-13
sommar-15

 

,. från sommarstugan förra veckan.

 

 

  1. Julia skriver:

    Håller med, sommarkvällar – så underbara! Får alltid lyckorus. Igår brakade åskan vilt under eftermiddagen och det kom så mycket regn efter en hel vecka torr, solig sommarvärme på runt 30 grader. Gick ut och gick en lång runda lite senare på kvällen, en runda som jag ofta tar, blev så full av energi av den ”nya” luften, ett fuktigt dis som låg över ängarna och som lockade fram härliga dofter av gräs och blommor. Blev så upprymd, glad och pigg att jag sprang halva vägen i bra takt 🙂 Det är väl för underbart, när man inte kan stoppa benen för att man blir så spralligt lycklig!

  2. Emma skriver:

    Jag drog precis ut sambon på en kvällspromenad. Inte så pulshöjande men skönt med frisk luft benen tackade för rörelsen.
    TACK för inspirationen du ger varje dag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..