FRAMSTEG!

Men se! Har äntligen börjat hitta knixen. Styrde om så armarna är framför mig istället för att stå på armbågarna och det blev så enormt mycket lättare. Nu kommer jag upp utan träd eller vägg och börjar hitta balansen att stå i flera sekunder.

Underbara känsla av framsteg!

Mitt mål är att kunna bli så stadig att jag kan stå spikrakt med full kontroll länge och gärna kunna lägga på några graciösa benrörelser. Nästa steg blir det där sablarns handståendet. Ett steg i taget.

yoga-6
yoga-7

 

Vad övar ni på just nu? Något kul eller svårt?

 

 

 1. Astrid skriver:

  Jag övar på att åka rullskidor! Inte helt lätt att få till tekniken, men det blir bättre. Ska åka Vasaloppet för första gången i mars så jag ser fram emot många timmar i skidspåret 🙂

 2. Erika skriver:

  Jag håller själv på att träna stå på huvudet, men jag tycker det är såååå svårt. Gör ont och jag blir alldeles yr? Handstående kan jag redan, tror det är två olika tekniker, rätta ,mig ifall jag har fel.

 3. Den absolut lättaste huvudståenden är att stå i triangel med underarmarna i marken. Det gör att man får som en ställning att hålla sig stabil i. Testa och du kommer se att du kommer fixa att stå längre 🙂

 4. Sigrid skriver:

  Chins! Skriv gärna tips om hur man blir bättre på det 😀

 5. Jenny skriver:

  Heja dig Fia!! 🙂

  Jag övar på att träna upp konditionen! Älskar också kroppskontroll och balans- och styrkemoment, är gammal gymnast, och alltid ute efter nya grejer att testa 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..