FRÅGESTUND!

Vet ni, det var så länge sedan vi körde en klassisk frågestund. Det är helt enkelt dags!

Fråga vad ni vill. Om träning, mat, stress, livet eller ja, något annat. Det ni kommer på och vill fråga eller dela med er av.
Har ni önskemål på inlägg, ämnen, bilder eller önskerubriker till inlägg så släng med det också. Jag behöver inspiration från er!

Ser fram emot att beta av era frågor i kommande inlägg!

ptfia7

,. foto av Erik.

Sätt igång!

 

 

 1. En tjej skriver:

  – Har hört en massa negativt om sojaprotein, vad är din syn på saken?
  – Hur gör du med resten av avokadon om du vill ha några skivor på mackan?
  – Vilka politiska frågor tycker du är viktigast?

  Tack för en fantastisk blogg!

 2. Carolin skriver:

  Hej Fia! Jag tänkte också börja köra militärträning och är så peppad! Passen kommer börja 06.30 på mornarna, jag får rätt lätt håll och mår illa om jag äter för mycket innan ett sånt tufft pass. Har du nått tips på bra uppladdning innan ett sånt pass utan att bli för mätt och få håll? Tack för din super inspirerande blogg! Kram

 3. Det hade varit spännande att se vad du alltid har i ditt skafferi! Vad man kan ha för bas för att göra det lättare för sig själv att göra bra val när man ska äta/laga mat.

 4. Judama skriver:

  Du har den kroppen jag kan bara drömma om! Helt fantastiskt! Jag undrar om du äter kolhydrater till alla mål? När äter du dem? När där det bäst att äta kolhydrater? Vad är bra kolhydrater? Tack för en otroligt peppande och innehållsrik blogg! <3

 5. Sara skriver:

  Hej, jag undrar om du har några tips o råd kring hur man kan hålla tålamodet uppe när man är skadad under en längre tid och inte kan träna och röra på sig som man vill. Jag är en aktiv tjej som njuter av att vara fysiskt aktiv men har nu under en tvåårstid haft problem med båda knäna. Detta påverkar mig både i vardagen om jag går längre sträckor eller belastar knäna vilket gör att jag ständigt påminns av mina knäproblem. Har provat flera olika sjukgymnaster och rehabiliteringsövningar, men trampar fortfarande vatten. Svårt att hålla skenet uppe när man inte känner några framsteg och när man samtidigt så gärna vill röra på sig som man tidigare kunnat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..