KEEP IT UP.

Den här björken blev min bästa vän i sommarstugan. Varje kväll, tom stund och efter morgonpromenaderna ställde jag upp mig och övade. Stod på huvudet, händerna och diverse kroppsdel som råkade hamna i vägen. Jag ramlade, testade, klättrade, föll och klev på igen.

Det finns knappt något roligare än att hitta något sådant här nördigt och bara grotta in sig i det. Att få lära känna kroppen och testa begränsningarna. Se hur bra vi kan samarbeta och ta oss an utmaningen tillsammans, jag och kroppen.

I höst och vinter får väggarna här hemma duga tills vidare för mina akrobatiska övningar fortsätter. Ett steg i taget. Det är så förbaskat roligt!

ptfia7-6
ptfia7-7
  
ptfia7-9
  
ptfia7-11

,. foto av Erik och kläder från Kari Traa

Vill ni också hålla på med det här är ett träd och en mjuk gräsmatta det bästa tipset jag kan ge er. Det blir betydligt mer inbjudande att rulla ner på än ett hårt golv. Och våga falla över så ni vet hur det känns. Och använd kraften i armarna för att trycka upp er, det är lätt att bara fastna i att ”stå”. Och tryck in huvudet mot stammen när ni står med arselet upp så får ni mer kraft än om ni har huvudet framåt. Och försök att inte svanka. Och ha raka armar, alltid. Ungefär så.

Har ni fler tips eller roliga utmaningar?

 

 

 

 

 1. Anna skriver:

  Snyggt jobbat! 😀 yogobe hade en yogautmaning nu i somras. Du kan ju googla på ”delfinen” och ”kråkan”, yogaställningar 🙂 ser lätta ut men jag tyckte de var himla knepiga men roliga! Dessutom kommer de hjälpa dig med ditt hand och huvudstående! Lycka till!

 2. Anna skriver:

  Tack för tipsen fia! Nu är det bara att öva!

 3. vicky skriver:

  Heja Heja!! 😀

 4. Härlig blogg som rest av din läser skriver. Jag har bara en fråga vad köpte dem svart byxorna. Dem var så finna vill ha på sådan.

 5. Titta ner mellan dina händer när du står på händer 🙂 / Tips från yogaläraren.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..