ERBJUDANDE!

Jag har tidigare gjort samarbeten med fantastiska Julia som driver sin egen salong på kungsgatan i Stockholm. Nu är det dags igen!

Efter att ha lämnat ögonbrynen åt sitt öde hela sommaren var de extremt håriga och trött blekta. Det kändes därför som ett helt ansiktslyft när jag kom till henne för att både styra upp brynen och göra rent hyn med en rejäl ansiktsbehandling.

Har ni ännu inte provat det här med att gå till en hudterapeut för att styra upp brynen så vill jag varmt rekommendera det. Har själv gått regelbundet sedan jag upptäckte det för tre år sedan. Det är ett relativt billigt sätt att få känna sig pigg och fin utan så mycket smink.

bryn2
spabyjules-2
spabyjules

 

Erbjudande:

Boka en valfri behandling hos Spa by Jules innan den 1/9 så får du en ljuvlig skalp- eller handmassage på köpet. Ni kan alltså gå senare, bara själva bokningen görs innan 1/9. Uppge koden PTFIA08 för att att ta del av erbjudandet.

OCH ni får alltid 20% rabatt på första besöket hos Spa by Jules!

Läs mer om behandlingarna och boka genom att klicka HÄR.
Följ salongen på Facebook Här och Instagram Här.

 

(I samarbete med SpaByJules)

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..