INSPIRERA MIG!

Jag sitter parkerad framför datorn med min bok framför mig, eller ja, det som ska bli en bok. Jag skriver, raderar, funderar och tömmer. Ibland flyter det på ett fantastiskt sätt och ibland får jag sådan prestationsångest att jag knappt kan pressa ner tangenterna. Det går i vågor och ju mer jag får se av någon slags helhet desto mer förstår jag vad det faktiskt är jag får göra.

En bok. Herregud. Det är en sak att skriva och få ur sig text men helt annan sak att inse den färdiga produkten. Den ska säljas, bedömas, intas och granskas. Folk kommer tycka till och kanske inte gilla.

Ibland blir tankarna för stora så jag bara stänger av. Låtsas att det är ett helt vanligt blogginlägg jag skriver och stänger av alla tankar på att det behöver bli bra. Låter orden bara korsa systemet och kliva ur huvudet.

Det är inte lätt det här, men förbannat roligt.

fias

,. foto av Erik Dilexit.

Hur som helst. Prata med mig. Ni kan väl berätta vad som inspirerar er idag, vad ni gör eller bara säga hej eller så. Behöver läsa något som tar bort fokus från min egen prestation en stund. Vore så fint om ni vill skriva en rad och berätta vad ni gör eller tänker på. Tack för allt!

 

 

 1. Malin skriver:

  Du är så grym tjejen! Om du får skrivkramp så ta en paus och tänk på alla oss människor som du inspirerar varje dag.. För oss är du en stjärna hur bra/dålig din bok än blir! Ett litet tips på en god hallonsalsa: mixa ett paket frysta hallon med två till tre passionsfrukter och släng ner två skedar honung – fantastiskt gott både till pannkakor eller frukostkvargen!
  Kramar från en trogen läsare <3

 2. Nina skriver:

  Jag har på senaste tiden börjat tänka mer på balans än tidigare. En balans i livet mellan alla olika aspekter.
  Jag har nog ansett mig själv som rätt lycklig med ett bra jobb, plugg, kille och lägenhet… men det som har klämt länge är kontinuiteten och typen av träning jag har utfört. Jag fram till 2007 (då 21 år) tränat riktigt hårt i lagsport och har efter det tappat bort mig själv i träningsdjungeln.
  Men nu! Nu äntligen har jag hittat en balans i träningen! Det tog bara 7 år…
  Direkt när kroppen börjar känna att en löprunda inte längre är döden och jag känner mig friskare och starkare i kroppen istället för att räkna kilo och cm så känner jag mig lycklig på riktigt och allt annat i livet känns ännu bättre! Jag skriver denna lilla roman för att jag vill att du ska veta att du inspirerar till just det här. Inget tvång, ingen press – bara harmoni. Tack för inspirationen, nu ska jag njuta av livets goda balans!

 3. Jana skriver:

  Längtar tills din bok kommer ut! Lycka till med skrivandet.

 4. Emelie skriver:

  Hej Fia!
  Jag är väldigt taggad på att handbollssäsongen ska dra igång, eftersom jag har börjat spela igen efter några års uppehåll. Har fått ett sånt sug efter att kasta boll så det inte är klokt! När jag slutade för tre år sedan var det med en negativ känsla, jag hade tappat glädjen och det hade blivit kravfyllt. Men nu känns det helt annorlunda och jag är så lycklig över det, älskar ju den här sporten! Så nu önskar jag mest att tiden ska gå så att vi får börja spela på riktigt!

 5. Frida skriver:

  Började gymnasiet idag, var skitnervös innan men det gick bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..