WELLNESS.

I början på sommaren fick jag äran att fota omslaget för Wellness. Vi spenderade en dag i både studio och ett maffigt grustag och nu finns resultatet i butik. Det är både omslag, intervju och ett träningspass. Hoppas ni gillar det!

wellness1

Omslagslooken är från Kari Traa och du hittar byxorna HÄR och toppen HÄR.

wellness1-2
wellness1-4

,. foto av fantastiska Mikael Gustavsen.

wellness1-5

 

 

Vill bara rätta en grej:

I intervjutexten står det att jag tränade 3 ggr i veckan under sjukskrivningen, det ska vara 3-4 gånger totalt under hela sjukskrivningen.

 

 

 1. Signe skriver:

  Riktigt fina bilder på dig! 🙂

  Det jag reagerar på är rubrikerna om att bränna fett och detoxa och att du visar mage igen. Jag antar att du för tidningens del inte ”får” ta avstånd från rubrikerna i bloggen, men gör du det? Den rubrik som faktiskt är din och ditt leende, det är du för mig, men resten är inte saker jag känner igen dig i, tyvärr.

 2. Emma skriver:

  Den svartvita bilden på dig är så himla fin!

 3. PT FIA skriver:

  Jag funderar på det här med mitt senaste omslag. är så enormt glad för responsen på intervjun och alla glada och peppande ord. Det värmer verkligen.

  Tar också till mig frågorna om det här med att visa magen. Jag som ofta kritiserar magbilder står där och visar min. Tycker det där är så svårt. För mig är det viktiga att nå ut med min historia om psykisk ohälsa. Att få berätta om min resa, prata om det som så många inte vågar och på något sätt försöka nå fler i att berätta om det, visa ett ansikte för det.

  Ibland sker det på bekostnad av annat. Som tex att nu ha med magen på ett omslag för att få berätta om det där viktiga inuti tidningen. Det kanske är fel och naivt av mig att tänka såhär men jag kände att det får ”kosta det”. Det är värt att gå emot min egen kritik för att få berätta orden som känns så viktiga för en ny publik.

  Jag vet inte. Förstår att det är svårt att förhålla sig till. I det här fallet såg jag en chans att få lyfta det här viktiga i ett forum som behövs. Då blev det en mage och ord om psykisk ohälsa tillsammans.

  Vill tillägga att rubrikerna är utanför min kontroll.

  Tack för att ni tar er tid att skriva! Kram!

 4. Anna skriver:

  Du är så snygg,men kändes konstigt att se dig bland bränn fett rubriker i affären med lite kläder,kändes inte som du hör hemma bland sånt.. Men skitsnygg bild på dig verkligen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..