TILL MIG FRÅN MIG.

hälsa

Hej fia,

jag vill bara påminna dig om att du behöver stanna upp nu. Ta in allt det här som händer nu. SE det. Det bästa du kan göra nu är att nypa dig i armen, förstå att du får uppleva allt det här och verkligen ta.in.det.

Du har en tendens att kuta vidare, jäktande efter nästa grej, nästa uppdrag och känna en lika stor glädje som stress över dina prestationer. Den där känslan av ”hur ska jag bräcka det här” eller ”hur länge ska detta få hålla på” kommer allt för ofta. Men du vet bättre nu.

Det lilla barnet inom dig skulle aldrig ens våga drömma om att få jobba med det du gör idag. Nyp dig i armen nu, hårt. Skapa ett blåmärke och le varje gång du ser det.

Det du får vara med om är förbannat fint. Tack och amen!

/fia

hälsa-2

 

,. foto av Erik Dilexit.

 

 

  1. tack, tack , tack. Vi verkar vara på samma jakt efter kärleken till det inre.

  2. Amanda skriver:

    Du är min inspirationskälla! Tack för att du delade med dig av de fina orden.

  3. Jenny skriver:

    Kloka fina du. Tar till mig de orden och ger de i present till mig själv också. Hoppas du får en fin helg!

  4. Sara skriver:

    Så enormt klok du är! Tänk vilken lärdom du måste ha erövrat för att formulera dig så! Och tack för att du delar med dig av den- tror att många känner igen sig och behöver tillåta sig att njuta av det positiva som sker runtom en, stort som smått!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..